| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Martin Taylor - englesko govno u Sport forumu; MISLIM DA JE TAYLORU DOBRO PLAĆENO DA OZLJEDI DUDUA, I DA JE DOBIO MASNE PARE ZA TO...PIČ.....MU MATERINA....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MARTIN TAYLOR - ENGLESKO GOVNO ma kakve su to gluposti,i zasto bi mu netko platio za to?...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 749
![]() ![]() | Re: MARTIN TAYLOR - ENGLESKO GOVNO ...to je "nogomet"... takva uklizavanja su česta... nažalost Eduardo nije imao srece... da Eduardu nije slomljena noga nitko ne bi niti pričao o tom uklizavanju... ...mene samo zanima što bi se pisalo da se tako nešto dogodilo u HNLu..... jer HNL je šljam, dno dna, a u Engleskoj se igra "najbolji" i "najljepši" nogomet ![]()
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Citat:
Citat:
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . Zadnji Uredio daidza : 24-02-08 u 13:58. | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MARTIN TAYLOR - ENGLESKO GOVNO 2be......koristi malo taj edit......ne pisi velikim slovima.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:22.