Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Martin Taylor - englesko govno u Sport forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ma znaš šta? Zovi ti to kako god hoćeš.. mesarski, kobasičarski, riblovni, svinjogojski, jurisprudentni ili ambidekstralni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-08, 21:47   #91 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,911
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Martin Taylor - englesko govno

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ma znaš šta? Zovi ti to kako god hoćeš.. mesarski, kobasičarski, riblovni, svinjogojski, jurisprudentni ili ambidekstralni start.
Stvarno smijem? Kak sam sad sretan! Svaka ti čast, jako si velikodušan.

Eto u konačnici se svi slažemo da se u principu ni oko čega ne slažemo.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Jebe mi se.
I meni isto.
Sutra ću, sad je već zaspala.

A ti?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 08:18   #92 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,456
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ovime što ću napisat ću pobiti sam sebe: Taylorov start je bio namjeran i išao je namjerno u nogu. Iz kuta koji daju Engleski novinari i televizije ispada kao da je promašio loptu. Ako pogledate snimke iz kutova koji daju druge televizije, dobro se vidi da je cilj bila noga, a ne lopta.

Vjerujem da mu nije bila namjera slomit mu nogu, ali sam isto tako uvjeren da mu cilj nije bila lopta, nego noga.
svaki start je namjeran i sa ciljom da se zaustavi protivnik...ali kao sto kazes ne vjerujem da ce je ga htio povrijediti...za razliku od npr keana kad je isao na onog iz citya s ciljom da ga povrijedi, sto je i priznao..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 20:19   #93 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kulenthebraco

Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
kulenthebraco se izdvaja iz mase

sve je to pruveličano. da budem iskren , ja se uopće ne suosjećam s eduardom. i ne znam zašto su svi tako šokirani. pa takve su se ozljede događale i događat će se. a Eduardo je za mene samo Brazilac s hrvatskim državljanstvom koji igra za Arsenal. njaga ne treba žaliti i toliko pisati o njemu. ionako je on zgrnuo dosta love. trebali bi se mi brinut za naše bolnice koje imaju grozne uvjete i u kojima je mnogo ljudi koji su još teže ozlijeđeni i koji ne će dobiti skrb kakvu ima taj nogometaš. trebali bi se za to brinuti , a ne za takve gluposti
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 20:35   #94 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,911
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ne tjera te nitko da se brineš za Eduarda ako ti on nije bitan ni zanimljiv. Meni je drag dečko i pogodila me njegova sudbina. Zaboravio si napomenuti da taj brazilac s hrvatskom putovnicom igra i za hrvatsku reprezentaciju.

Iz tvoje poruke ispada da se trebamo veseliti nesreći koju je doživio Brazilac s hrvatskom putovnicom (jer nije Hrvat i jer je zgrnuo puno lowe).

Istina je da mediji prave senzaciju od svega.
Istina je da postoje na svijetu djeca koja umiru od gladi, od side, od tifusa, da postoje nepravedni ratovi, da postoji bijelo roblje, da postoji ....
Ali ne vidim tu nikakvu direktnu vezu s ovim krasnim mladićem i njegovom sudbinom.

Nekome je nešto glupost, nekome to isto nije.
Ljudi su takvi, šta'š!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 21:16   #95 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,314
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Samo da se nadodam da kazem da mi je zao Dudu-a, i da bi onom Tayloru, je*ao sve po spisku da mogu! Dudu sretno...
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 13:47   #96 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kulenthebraco

Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
kulenthebraco se izdvaja iz mase

taylor-legenda , a ne zločinac

Prestani spammat i provocirat. Dobro se pripazi... nastaviš li ovako, slijede sankcije.

Zadnji Uredio damfisk : 29-02-08 u 14:39.
kulenthebraco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 20:16   #97 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Godina: 22
Poruka: 150
Boro1986

Citat:
Pravi autor: kulenthebraco Pogledaj Poruke
. a Eduardo je za mene samo Brazilac s hrvatskim državljanstvom koji igra za Arsenal.
Kakve veze ima šta je Brazilac sa hrvatskim državljanstvom ima hrpa bosanaca i hercegovaca koji igraju za hrvatsku pa niko njih ne spominje
Boro1986 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 20:54   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,471
Dunga_burek je zabranio reputaciju

da znaš kulena osobno, ne bi se čudio

jer ja ga(Nažalost) znam.
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nogomet, sport

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114