| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Martin Taylor - englesko govno u Sport forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ma znaš šta? Zovi ti to kako god hoćeš.. mesarski, kobasičarski, riblovni, svinjogojski, jurisprudentni ili ambidekstralni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Martin Taylor - englesko govno Citat:
Eto u konačnici se svi slažemo da se u principu ni oko čega ne slažemo. I meni isto. Sutra ću, sad je već zaspala. A ti?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Martin Taylor - englesko govno Citat:
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno sve je to pruveličano. da budem iskren , ja se uopće ne suosjećam s eduardom. i ne znam zašto su svi tako šokirani. pa takve su se ozljede događale i događat će se. a Eduardo je za mene samo Brazilac s hrvatskim državljanstvom koji igra za Arsenal. njaga ne treba žaliti i toliko pisati o njemu. ionako je on zgrnuo dosta love. trebali bi se mi brinut za naše bolnice koje imaju grozne uvjete i u kojima je mnogo ljudi koji su još teže ozlijeđeni i koji ne će dobiti skrb kakvu ima taj nogometaš. trebali bi se za to brinuti , a ne za takve gluposti
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Martin Taylor - englesko govno Ne tjera te nitko da se brineš za Eduarda ako ti on nije bitan ni zanimljiv. Meni je drag dečko i pogodila me njegova sudbina. Zaboravio si napomenuti da taj brazilac s hrvatskom putovnicom igra i za hrvatsku reprezentaciju. Iz tvoje poruke ispada da se trebamo veseliti nesreći koju je doživio Brazilac s hrvatskom putovnicom (jer nije Hrvat i jer je zgrnuo puno lowe). Istina je da mediji prave senzaciju od svega. Istina je da postoje na svijetu djeca koja umiru od gladi, od side, od tifusa, da postoje nepravedni ratovi, da postoji bijelo roblje, da postoji .... Ali ne vidim tu nikakvu direktnu vezu s ovim krasnim mladićem i njegovom sudbinom. Nekome je nešto glupost, nekome to isto nije. Ljudi su takvi, šta'š!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno Samo da se nadodam da kazem da mi je zao Dudu-a, i da bi onom Tayloru, je*ao sve po spisku da mogu! Dudu sretno...
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno taylor-legenda , a ne zločinac Prestani spammat i provocirat. Dobro se pripazi... nastaviš li ovako, slijede sankcije.
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. Zadnji Uredio damfisk : 29-02-08 u 14:39. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.