| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Martin Taylor - englesko govno u Sport forumu; Ne potpisuju Hrvati peticije jer su ljuti na Taylora što eduardo neće igrati za repku, nego zato što je on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Martin Taylor - englesko govno Ne potpisuju Hrvati peticije jer su ljuti na Taylora što eduardo neće igrati za repku, nego zato što je on to najmanje zaslužio...
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno namjerno ili ne,noga je slomljena,repka oslabljena... i gotova priča...nevjerujem da je taj taylor namjerno učinio takvo što,svašta može biti,ali... dudu je borac,izvuć će se on...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno Što se tiče faula- mislim da je to bio baš brutalan start, i 'nepotreban', jedva da je utakmica počela a on se zaletio đonom u protivnika k'o sivonja... Ali mislim da nije riječ o nikakvoj zloj namjeri (samo manjak pameti)- koliko znam lik je branič od 28 god i ima jedno isključenje u kraijeri (zbog igranja rukom).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,589
![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno Citat:
![]()
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno Lamborghini, pretjeruješ malo. Noga ne bi pukla da čepovi nisu bili 'ukopani' u zemlju i on oslonjen na nogu- a udarac je bio taman iznad skočnog zgloba. To je 10-ak cm od zemlje. U Premiershipu stvarno ima brutalnih startova (ne bi inače pucale kosti i lubanje), ali većinom su plod neopreznosti, a ne prljavosti igrača.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Martin Taylor - englesko govno Pa ne poznaš ga, i ne znaš zapravo kakav je... ali ako mu je eduardo oprostio ne premišljajući se, bilo bi vrijeme da se i mi smirimo...oporavit će se on, nije mrtav
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.