| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Martin Taylor - englesko govno u Sport forumu; Citat: Pravi autor: DinoB ovo je ciganluk najveci od ovih postavljenih videa...ja bi mu pola godine zabranu dao... kolko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno Citat:
Citat:
ali, kako damfisk kaže, to je roy keane..
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | ||
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno nije slomio nogu, Haaland je igrao iducu utakmicu i potom se brzo umirovio ali je sam rekao da nije zbog Keanovog udarca kao sto i damfiska kaze
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,156
![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno svako tko god je igrao nogomet zna da kada vidi on sam da ne moze do lopte uvijek stigne povuci nogu, bio sam u 50ak takvih situacija i svaki put stignes povuci loptu zato sto ti je stotinka dosta da ti u klizecem ili neznam kakvom startu povuces svoju nogu natrag, uostalom trener birmminghama je priznao da je rekao svojim stoperima da budu izvanredno agresivni. Tu je namjera ocita, novinari mogu pisati sta hoce kada nikada nisu igrali nogomet i ne znaju kako se igrac ponasa u takvoj situaciji. Ako si fer onda IGRAC UVIJEK STIGNE DICI NOGU ILI ODUSTATI OD PREKRSAJA |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Martin Taylor - englesko govno U potpunosti se slažem s ovim iznad. Ma koliko te nosila inercija uvijek vidiš da ideš u prazno, odnosno u nogu protivnika i možeš bar "otpustit" nogu pa neće doći do ovakvih posljedica. No nije on ni malo vodio računa o mogućim posljedicama.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno To o čemu ti pričaš naprosto nije točno. Taylor nije imao namjeru slomit nogu Eduardu. Taylor je možda imao namjeru faulirat Eduarda, što jest prekršaj. Za taj prekršaj predviđena je sankcija - žuti ili crveni karton. Međutim, iz ničeg se ne može ni pretpostavit ni zaključit da je Taylor imao namjeru slomit nogu Eduardu. A to su dvije posve različite stvari: namjera da se slomije noga, i namjera da se faulira protivnik.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Martin Taylor - englesko govno Citat:
Momak se odmah išao ispričavat Eduardu, pa smatram da su pretjerane emocije, kao što su i u meni bile u tom trenutku....dovele do ove teme....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Martin Taylor - englesko govno Nisam ni mislio da je imao namjeru baš slomiti nogu Eduardu (i da je imao ne može znati hoće li uspjeti) ali ga je očigledno bolio ku*ac za posljedice. Jedino važno mu je bilo onesposobiti protivnika u akciji - koji leži, ne bježi. To je bio start bez imalo mozga i dobre volje.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno ako bi svi isli u svaki kontakt sa razmisljanjem o posljedicama i sta bi se sve moglo desit nogomet bi se pretvorio u balet..
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #60 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Martin Taylor - englesko govno Ali, u svakom faulu koji radiš namjerno - u smislu da postupaš svjesno protivno pravila i svjesno radiš faul - uvijek te "boli kurac za posljedice" Zbog toga se takvi i faulovi i kažnjavaju žutim i/ili crvenim kartonima.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

ali, kako damfisk kaže, to je roy keane..