Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi medalje za prvaka Hrvatske??? u Sport forumu; ma razumim slavlje,euforiju,raspoloženje,pun stadion pa čak i mamićevo pivanje pa i pretjerani vatromet ali medalje u ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 19-05-07, 22:40   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Cool medalje za prvaka Hrvatske???

ma razumim slavlje,euforiju,raspoloženje,pun stadion pa čak i mamićevo pivanje pa i pretjerani vatromet ali medalje u nogometu za prvaka Hrvatske..e brale to jos nigdi nisam vidio niti mi nedaj Boze viditi...šta vi mislite jeli ovo slavlje bilo malo iznad svih ukusa i iznad svih euforija dosada viđenih...ajde daje pala liga prvaka niko riči nebi reka al neš ti problema osvojit Hrvatsku ligu,vise je novaca potrosenih u onaj vatromet nego se prodalo ulaznica tokom cile sezone... ...neznam dili li iko moje misljenje ali...
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 19-05-07, 22:43   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: medalje za prvaka Hrvatske???

Citat:
šta vi mislite jeli ovo slavlje bilo malo iznad svih ukusa i iznad svih euforija dosada viđenih
A da je Hajduk na Dinamovom mjestu jel bi i onda ovakvo pitanje postavio
Mislim da ne bi al dobro...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 19-05-07, 22:51   #3 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
A da je Hajduk na Dinamovom mjestu jel bi i onda ovakvo pitanje postavio
Mislim da ne bi al dobro...
sahasa ja sam jos davno cuo poslovicu da sve ima svoje granice ali ovo večeras mi se činilo priko svih granica,razumim sve ali medalje?vatromet ko u n.y. za docek nove...ma cak i mamic propiva,svaka čast na prvenstvu ali..
carllito je offline  
Star 19-05-07, 23:01   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Medalje
Apsolutno mi je svejedno...ako ih ima u svakom sportu,ne vidim razloga da ih ne bude i u nogometu...

Ali moj osvrt je bio na tvoj komentar o slavlju a ne o medaljama...
Slavilo bi se tako i u Splitu da je Hajduk osvojio prvenstvo,to znaš i sam.

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Star 19-05-07, 23:05   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
...al neš ti problema osvojit Hrvatsku ligu
Pa što ju onda Hajduk nije osvojio?
Dr Jekyll je offline  
Star 19-05-07, 23:47   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Pa što ju onda Hajduk nije osvojio?

a pitanja..a zasto u formuli 1 ne osvoji konstruktorski naslov aguri-honda nego ce to valjda osvojiti ili mercedes ili ferrari,pa valjda zato jer ovi imaju vise novaca za ulaganje nego aguri?..valjda si osnovicu iz ovoga razumio..ili po seljacki kolko para tolko muzike prika.. ...pokupujes sve pa se za prvenstvo boris,pa i nije neka fora bas al eto..
carllito je offline  
Star 20-05-07, 00:11   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,129
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

pricas gluposti carlito. slavlje je bilo zakon. sve cestitke dinamu na igri neka tako nastavi u europi.
synergy je offline  
Star 20-05-07, 00:51   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,763
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

E a ja sam iz Zgb-a i mislim da je bilo kiča k'o u priči. Silne novce koje su utukli u onaj vatromet su mogli dati nekom od malih klubova da opskrbi podmladak svim živim za iduću sezonu... Mislim slavlje igrača i navijača je OK, čak je i bilo guba kad su mi se provezli ispod prozora, ali čovjek bi pomislio da su osvojili Ligu Prvaka a ne 1. HNL.

A na HTV-u je bilo petnaest javljanja, pa prije utakmice, pa poslije itd. To bi bilo u redu kad bi tako nešto napravili i Hajduku, ali 'nema šamse' da se to dogodi...

Glede Dinamovog slavlja, bit ću zloban pa rpimjtiti da je zanimljiva usporedba ove utakmice sa onom kad su osigurali naslov- 'izvana gladac, iznutra jadac' što se tiče navijača.
Star 20-05-07, 09:15   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
a pitanja..a zasto u formuli 1 ne osvoji konstruktorski naslov aguri-honda nego ce to valjda osvojiti ili mercedes ili ferrari,pa valjda zato jer ovi imaju vise novaca za ulaganje nego aguri?..valjda si osnovicu iz ovoga razumio..ili po seljacki kolko para tolko muzike prika.. ...pokupujes sve pa se za prvenstvo boris,pa i nije neka fora bas al eto..
Jel ti malo gledaš europski nogomet i kako klubovi kupuju igrače? Jel trebam to dodatno pojašnjavat?

A što se tiče para...očito ulagači ne vide interes da ulažu u Hajduk.
Dr Jekyll je offline  
Star 20-05-07, 09:40   #10 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Uopće nije bilo previše kiča ni vatrometa ni ičega, bilo je PREJEBENO...
pa nikad nisu oborili ovoliko rekorda, to se mora proslaviti...
cijelu tekmu je bila jebena atmosfera, a poslije i na trgu. Stvarno predobro i rijetko mi je bilo tako dobro na nekoj tekmi kao na ovoj sinoć.
Svaka čast svim igračima na osvojenom naslovu i neka to ponove i sljedeće godine
Apoljon je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: hrvatske, medalje, prvaka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114