| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Mladi u Sport forumu; A jeli moguće da nitko nije komentirao još igru naših mladih "nada"!? Katastrofa, ne znam što im ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 512
![]() | Ma nezasluzeno su ispali, pogotovo prva utakmica u Beogradu trebalo je realno zavrsiti 1:1, tko ce znati.... S obzirom kako smo igrali u Beogradu nezasluzeno smo izgubili 3:1......
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | Nažalost, morati ću se i ja složiti sa k-fLiPom. Igrali smo stvarno katastrofa. Uostalom, onaj ko ne uspije dati barem jedan gol sa dva igrača manje (točnije, čak smo i primili jedan) stvarno ne zaslužuje proći dalje. Istina je ta da smo situaciju trebali riješiti već u Beogradu s obzirom na razvoj situacije, ali smo stvarno loše igrali, pogotovo drugo poluvrime. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Ma ja govorim za prvo poluvrijeme u Beogradu brate, prvo poluvrijeme, da smo igrali kao prvo poluvrijeme bi prošli!! Ja govorim da prva utakmica nakon onog izdanja u prvom poluvremenu..... Poslje jesmo ispali zasluzeno!! Cool off MAN!
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ma sve to stoji, jesmo loši katastrofa ali ne kužim kakve su to dodatne kvalifikacije a bili prvi u skupini?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Totalno glup sistem, prvi a igramo dodatne kvalifikacije!! Katastrofa!! Ma gotovo je sada.......
| | |
![]() |
| Tagovi: mladi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| naši mladi dizajneri | Kristijan | Recycle Bin | 13 | 11-05-05 22:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

---ex moderator---