| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Momčad snova u Sport forumu; U ovoj temi bi htio da sastavite najbolju momčad po vašem izboru, od igrača koji još aktivno igraju nogomet. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Momčad snova U ovoj temi bi htio da sastavite najbolju momčad po vašem izboru, od igrača koji još aktivno igraju nogomet. Moja momčad *************Santiago Cañizares(on mi je najluđi makar je buffon bolji) Zambrota****Puyol*****Terry****Lam Joaquín*****Kaka*******Gerrard****Ronaldinho **************Messi********************* ********************David Villa***********
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 07-06-07 u 14:07. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Momčad snova pa ima ovakve 3 teme.... p.s. gdje tu zadnji vezni????
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Momčad snova ma ne vjerujem da moze kao gattuso...izgubio bi dosta njegovih kvaliteta na toj poziciji.... 1.buffon 2.cannavaro 3.nesta 4.abidal 5.zambrotta 6.gattuso 7.gerrard 8.pirlo 9.kaka 10.totti 11.drogba
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Momčad snova Citat:
Meni su to najdraži igrači
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Momčad snova Da ga je..š ove teme sliče ko jaje jajetu. Najbolji mogući sastav nogometne momčadi |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Momčad snova Citat:
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Momčad snova E, a vidim i ja sad da je ista. Stvarno nisam zna da je bila u điru, vjerovatno je bila prije nego sam se ja tu registrira... A nek je izbrišu
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
![]() |
| Tagovi: momcad, snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.