| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja jedanestorica svih vremena u Sport forumu; Nisam siguran,mislim da je ova tema otvarana puno puta,ako vam se neda odgovarati ne mojte ništa pisati,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,083
![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Evo ja ću napisati u roku od zadnjih deset godina,jer sam mlađi,pa neznam kako je prije bilo. **************Casillas************************ *Cafu****Nesta*******Cannavaro***R.Carlos****** ********Essien*********Juninho**************** **Figo****************************Zidane***** ***********Ronaldo*********Henry************* Dvoumio sam se između Henrya i Petra Krpana,ali presudile su sitnice.Krpan je bolji realizator,ali ipak sam stavio Henrya. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Essien? Casillas? ![]() Juninho? ![]() Iako je riječ o samo zadnjih deset godina, nije mi jasno zbog čega su upravo ova trojica odabrana? BTW - ta postava ne da je preofenzivna, nego je krimininalno ofenzivna. Utakmice bi završavale sa rukometnim rezultatima ![]() A možda to i nije tako loše? ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Citat:
Jebiga Damfisk netko voli napadačku igru,a netko više defenzivnu,ali takav je nogomet,nisu svi isti. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Cassillas je stvarno dobar golman, ali ako si gledao zadnjih 10 godina...on se ne može uspoređivati sa Buffonom...jer je Buffon ispred svih
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena @ Tonco: Gattuso, Makelele, Xavi, Vieira, Cambiasso... To su samo oni koji su mi sad ovaj sekund pali na pamet a daleko su bolji od Essiena Casillas je odličan, ali i Čech i Buffon su bolji od njega. Po svim kriterijima.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,566
![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena ja pratim od 1994 i evo sastava: Schmeichel Cafu Baresi Maldini R.Carlos Zidane Viera Seedorf Kaka Ronaldo Henry Trener:Capelo
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu Zadnji Uredio lamborghini : 08-01-08 u 15:02. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Jebiga tebi su oni pali na pamet,ali meni se Essien baš sviđa kao igrač,pa sam ga zato stavio iako su ovi više postigli u zadnjih pet godina.A ovo da su daleko bolji od Essiena,nisi u pravu,pogotovo Cambiasso,Essien je puno bolji igrač od njega. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena gerrard ![]() ![]() ![]() ovo je tema u zadnjih 5-10 godina ili svih vremena ![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
![]() |
« Bayer Leverkusen
|
Respect »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.