Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Najbolja jedanestorica svih vremena u Sport forumu; Jašin Breitner Beckenbauer Maldini R.Carlos C.Ronaldo Zidane Maradona Ronaldinho Cruyff Ronaldo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-08, 12:18   #261 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-08
Poruka: 57
Odin335 se izdvaja iz mase
Re: Najbolja jedanestorica svih vremena

Jašin

Breitner Beckenbauer Maldini R.Carlos

C.Ronaldo Zidane Maradona Ronaldinho

Cruyff Ronaldo
Odgovori sa citatom
Star 17-09-08, 12:20   #262 (permalink)
Jebo tehniku, gledaj batine!!!

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,474
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

i kako ti mislis da bi to funkcioniralo??
Odgovori sa citatom
Star 17-09-08, 15:26   #263 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,630
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Mina-Vcf Pogledaj Poruke
XAXA
ne mozete zamisliti 11 igraca,a da nema DAVIDA VILLE
ili mozete???
n-e-m-o-g-u-c-e- najbolji je ))))))
ovo je vec prevelika zaluđenost
Odgovori sa citatom
Star 17-09-08, 15:42   #264 (permalink)

DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ima i veca...pogledaj malo i na drugim temam..najbolji igrac...
Odgovori sa citatom
Star 17-09-08, 16:37   #265 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-08
Poruka: 57
Odin335 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke

i kako ti mislis da bi to funkcioniralo??
Ajde ohladi malo ... ko kaže da bi funkcioniralo, ali ja nisam slagao najbolju momčad svih vremena, već igrače pojedinačno
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 10:19   #266 (permalink)

pa ne igraju igraci sami za sebe, vec za tim koliko ja znam..

ali izgleda ti si veci strucanjk sto se moze zakljuciti iz prilozenog...
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 17:40   #267 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-07-08
Poruka: 15
Mina-Vcf

a sto je velika zaludjenost??????
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 22:57   #268 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Odin335 Pogledaj Poruke
Jašin

Breitner Beckenbauer Maldini R.Carlos

C.Ronaldo Zidane Maradona Ronaldinho

Cruyff Ronaldo
U obrani imaš tri lijeva beka, u sredini nemaš niti jednog jedinog klasičnog centralnog veznog igrača, a u napadu ti igraju dvojica koji su po profilu igre prilično slični.

Osim toga, ekipica je skroz OK:

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-08, 17:47   #269 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-11-08
Poruka: 1
Dimitriy se izdvaja iz mase

pozdrav,evo moja jedanaestorka.igraci koje sam ja gledao i malo vise od samo njihovih najboljih izdanja.
casillas-zanetti,nesta,sammer,r.carlos-makelele,dunga-zidane-cruijf,maradona-batistuta

e sad,ako zelim jednog sigurnog golmana koji komandira zadnjom linijom uzeo bih buffona,ali kako ja zelim golmana koji radi cuda onda cu uzet casillasa,ima i ostalih mrcina ali to je moj golman br. 1.
zanetti i carlos kao bekovi zato jer volim brzinu,njihovu igru prema naprijed i nikad se ne predaju.inace ima puno boljih lijevih i desnih bekova kojima je obrana vaznija.
nesta konstantan kroz svoju karijeru i pouzdan,kao i sammmer koji zna odigrat loptu prema naprijed izac van itd.

zbog ofenzivnih bekova dolaze 2 buldoga - makelele,covjek koji je "izmislio" tu poziciju i dunga koji je drzao cijelu vezu brazila dug niz godina uz svu silu ofenzivaca.

zidane - ne treba obrazlagat previse,najbolji kojeg sam gledao

cruijf i maradona kao napadaci iz drugog plana,ali samo zato sta im nije strano igrat posvuda u vezi i napadu.mogu igrat siroko,vratit se dublje po loptu a znaju sve s njom.

i onda batigol iako bi tu bio ronaldo da je bio konstantan kroz svoju karijeru,ali na temelju sezone iz barce ne moze ovdje.batistuta konstantan kroz cijelu karijeru.univerzalan napadac,bas ono sta treba kad je sam u napadu.zabijao s 30 a i s 1 metra.relativno brz,jak.odlicna tehnika,sut.mirna glava itd. ne bi fulao ni sa nekim sukerom,mulerom,inzaghijem ili ruudom itd.jer i takav profil bi se dobro uklopio.oni pospremaju odbijance.neki posebno brz napadac ne. ima jos mrcina,ali ne stanu svi.
Dimitriy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-08, 22:44   #270 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-10-06
Godina: 22
Poruka: 2,000
kale ima ono neštokale ima ono neštokale ima ono neštokale ima ono neštokale ima ono neštokale ima ono nešto

ja sam vec jednom to napisao,ali mogu opet
nije se nisat promjenilo,ja sa nadam da ce se komentari promjeniti

---------------------- schmeichel-----------------------------

cafu---ferdinand -----------lebouef -------------- r.carlos

beckham------------r.keane--------- zidane-------- giggs

----------batistuta ------------ cantona-----------------------
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114