| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja jedanestorica svih vremena u Sport forumu; Jašin Breitner Beckenbauer Maldini R.Carlos C.Ronaldo Zidane Maradona Ronaldinho Cruyff Ronaldo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #263 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Citat:
![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy | |
| | |
| | #265 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-08 Lokacija: Otrovanec
Poruka: 57
![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Ajde ohladi malo ... ko kaže da bi funkcioniralo, ali ja nisam slagao najbolju momčad svih vremena, već igrače pojedinačno ![]()
__________________ The golry of Old Traford |
| | |
| | #268 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena Citat:
Osim toga, ekipica je skroz OK: ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #269 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-08
Poruka: 1
![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena pozdrav,evo moja jedanaestorka.igraci koje sam ja gledao i malo vise od samo njihovih najboljih izdanja. casillas-zanetti,nesta,sammer,r.carlos-makelele,dunga-zidane-cruijf,maradona-batistuta e sad,ako zelim jednog sigurnog golmana koji komandira zadnjom linijom uzeo bih buffona,ali kako ja zelim golmana koji radi cuda onda cu uzet casillasa,ima i ostalih mrcina ali to je moj golman br. 1. zanetti i carlos kao bekovi zato jer volim brzinu,njihovu igru prema naprijed i nikad se ne predaju.inace ima puno boljih lijevih i desnih bekova kojima je obrana vaznija. nesta konstantan kroz svoju karijeru i pouzdan,kao i sammmer koji zna odigrat loptu prema naprijed izac van itd. zbog ofenzivnih bekova dolaze 2 buldoga - makelele,covjek koji je "izmislio" tu poziciju i dunga koji je drzao cijelu vezu brazila dug niz godina uz svu silu ofenzivaca. zidane - ne treba obrazlagat previse,najbolji kojeg sam gledao cruijf i maradona kao napadaci iz drugog plana,ali samo zato sta im nije strano igrat posvuda u vezi i napadu.mogu igrat siroko,vratit se dublje po loptu a znaju sve s njom. i onda batigol iako bi tu bio ronaldo da je bio konstantan kroz svoju karijeru,ali na temelju sezone iz barce ne moze ovdje.batistuta konstantan kroz cijelu karijeru.univerzalan napadac,bas ono sta treba kad je sam u napadu.zabijao s 30 a i s 1 metra.relativno brz,jak.odlicna tehnika,sut.mirna glava itd. ne bi fulao ni sa nekim sukerom,mulerom,inzaghijem ili ruudom itd.jer i takav profil bi se dobro uklopio.oni pospremaju odbijance.neki posebno brz napadac ne. ima jos mrcina,ali ne stanu svi. |
| | |
| | #270 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-10-06 Lokacija: Misty Mountains Godina: 22
Poruka: 2,000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja jedanestorica svih vremena ja sam vec jednom to napisao,ali mogu opet ![]() nije se nisat promjenilo,ja sa nadam da ce se komentari promjeniti ![]() ---------------------- schmeichel----------------------------- cafu---ferdinand -----------lebouef -------------- r.carlos beckham------------r.keane--------- zidane-------- giggs ----------batistuta ------------ cantona-----------------------
__________________ Ako si sjena,gdje ti je hlad? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.

))))))
... ko kaže da bi funkcioniralo, ali ja nisam slagao najbolju momčad svih vremena, već igrače pojedinačno