| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja momčad Hnl-a u Sport forumu; Kada biste od svih igrača koji igraju u hnl-u morali sastaviti najbolju momčad, koje biste igrače i koju formaciju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najbolja momčad Hnl-a Kada biste od svih igrača koji igraju u hnl-u morali sastaviti najbolju momčad, koje biste igrače i koju formaciju izabrali? Moja momčad: _______________Subašić____________ Etto_____Shifo_________Radeljić____Hrgović _________Damjanović________Modrić_________ ____Sammir____Anas sharbini______Cernat__ ________________Kalinić______________
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Citat:
Dobra ti momčad, nema šta A sad ozbiljno: 1. Etto? Nije valjda da nema boljega na njegovoj poziciji u HNL-u. Jedino ako si misliš na Etta od prije, jer ove sezone nije ništa pokazao 2. Shifo? Opet jedino ako misliš na Shifu od prošle sezone..Ove sezone igra puno lošije... 3. Sammir? Što slažeš momčad od žonglera? Pa trebaju ti igrači, a ne cirkusanti... 4. Kalinić? Mislim da ima puuno boljih igrača u HNL-u na njegovoj poziciji... | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Citat:
Etto____Shifo__________Radeljić____Hrgović ________Vukojević______Pokrivač________ ___Sammir_________________Modrić_______ ________Rukavina________Lovrek_________ Rukavinu sam stavio zato što vjerujem da će proraditi konačno. | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Citat:
2. Shifo- a koga da uzmen Drpića-ne bi hvala ili Živkovića-ne bi hvala 3. Sammir- a što da ti kažem, meni se sviđa i volia bi da nije u dinamu 4.Kalinić- ja sam svoje mišljenje o kaliniću puno puta napisao tako da neči više., za mene je on največi talent od svih ovih mladih igrača u hrvatskoj. A jebiga, ne možeš u ovoj jadnoj ligi sastaviti dobru ekipu. Muka mi je bila i cernata napisati.............vukojeviće nisam tio staviti jel mi se gadi....i tako. Temu sam otvorio jel me zanima tuđe mišljenje, svoje sam zna i prije. Pa ajde sunka izvoli_:
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Po meni buljat još nekako i može odigrati na mistu stopera, ali na beku je katastrofalno loš. Lončerić je po meni puuuno lošiji vratar od sube. I po meni manđukić nije ništa bolji od kalinića, jedina mu je prednost što igra u boljoj ekipi.
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Citat:
Koch Pelaić - Živković - Carlos - Čale Etto - Rubil - Sammir - Štrok Tadić - Rukavina | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() zamini pelaića i etta za pozicije i dobit ćeš kakav takav napredak ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." Zadnji Uredio berto11 : 05-09-07 u 16:55. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a @ sunka5 Čekaj, jedna ekipa je sprdnja, a druga je ozbiljna... Koja je koja? I dajte malo se uozbiljite... Tema je zanimljiva, i može se lijepo raspravljat... Nemojte je usrat sa nepotrebnim sprdanjima i preseravanjima... Zahvaljujem na razumijevanju.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: hnl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:32.