| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja momčad Hnl-a u Sport forumu; Citat: Pravi autor: berto11 Jel ovo sa buljatom sprdnja ili misliš ozbiljno? Po meni buljat još nekako i može ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Citat:
______________Šubašić____________________ Etto____Shifo__________Radeljić____Hrgović ________Vukojević______Pokrivač(možda sharbini*)________ ___Sammir_________________Modrić_______ ________Mandžukić________Lovrek (Edin Šaranović)_________ *Onda bio on bio više prema naprijed... Nema potrebe za dva defanzivna vezna u našoj ligi pogotovo ako igra modrić
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory Zadnji Uredio damfisk : 05-09-07 u 17:22. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Citat:
prošle sezone je bio pola sezone ozljeđen i prominia dva kluba, tako da je po meni ovo njegova prva prava sezona.
__________________ NI'KO KAO HAJDUK IZ SPLITA! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Najbolja momčad Hnl-a Ja sam ovako gledao učinak prošle i ove sezone pa sam tako izabrao mandžukića premda mi se nimalo ne sviđa njegov stil igre, i količina promašenih zicera, ali za kalinića vjerujem da bi on od svih ovih mladih napadača trebao izrasti u najboljeg napadača, ali vrijeme će to pokazati...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Citat:
![]()
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Znam da je malo starija tema, ali mislim da se tu još da raspravljat....pa: Koch Etto....Radeljić(ubrzo Mikulić)...Drpić...Pamić Vukojević....Pokrivač Sharbini....Modrić....Mandžukić Kalinić Da Dinamo ima ovakvu ekipu(ajde samo još neki bolji stoper za Drpića...možda Bišćan će to biti)imao bi s pravom tražiti LP. Žalosna je istina šta ima dosta maloigrača iz HNL-a koji bi mogli igrat 1. postavu u Dinamu, pa mislim da nisam bio pristran pri odabiru Drpića sam odabrao jer igra u repki, i jedini je stoper koji igra u repki, a dolazi iz Hnl-A |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 4,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a Koch Etto,Radeljic,Drpic,Hrgovic Vukojevic,Pokrivac Sharbini,Modric Mandzukic,Kalinic evo moje ekipe,molim bez kritika jer svatko ima pravo na svoje misljenje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja momčad Hnl-a __________________Žilić__________________ --Etto---------Radeljić---------Budicin-------Hrgović-- ---------------Vukojević-----------Pokrivač-------------- ------Modrić----------------------------------Sharbini---- -----------------Kalinić-----------Lovrek------------------
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: hnl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.