| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali u Sport forumu; JUVENTUS-REAL MADRID 3-1 14.05.2003 Golovi: 12' pt Trezeguet, 42' pt Del Piero, 27' st Nedved e ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Neću spominjati naše jer ih ima mnogo. Najdraža strana mi je Milan - Liverpool 3-3 finale lige prvaka i pobjeda Liverpoola na penale. Valjda zato jer mrzim Milan pa mi je ta utakmica baš lijepo sjela ![]() Ozbiljno...ne viđa se često preokret od 3 gola u samo jednom poluvremenu. Čisti dokaz da se treba boriti čak i ako postoji trunka nade. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali ja neznam jel vi znate čitat ili šta, ali piše najbolja, a ne najdraža utakmica ![]() Za mene bi najbolja utakmica bila utakmica gdje je bila ogromna količina trke, lijepih poteza, prave muške borbe, iznimne motiviranosti i što manje grešaka s obe strane. S obzirom da se nesjećam koja je utakmica bila najbliža udovoljavanju svih ovih kriterija suzdržat ću se komentara u nadi da će netko promjenit naslov teme u najdraža nogometna utakmica koju ste gledali ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali finale lige prvaka(ne znam koja je tocno godina) milan 3:4 liverpool
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Evo sam našao ![]() Citat:
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali ma mislio sam onako na ukupan skor liverpool je pobijedio pa sam zato napisao 3:4
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.