| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali u Sport forumu; onda je 6-5... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Citat:
__________________ b | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto meni najdraža utakmica je bila 28. travnja 1996. Hajduk - Croatia 3-2 mali rezime utakmice: Odmah na početku utakmice, Hajduk je torpedirao Croatiju, u prvih 5 minuta, poveo je 2:0 !!! Strijelci su bili Milan Rapaić u 1. minuti, i Nenad Pralija u 5. minuti utakmice. Činilo se da će biti lako dostići tih željenih 3:0 ... Ipak, nije bilo sve tako jednostavno. Igor Cvitanović u 35. minuti, a onda i Srđan Mladinić u 48. minuti su doveli susret do neizvjesnosti, do 2:2 .... A onda BOMBA, šerif obrane Hajduka, Niko Čeko stigao je iz pozadine i odapeo sa oko 30ak metara od gola Ladiću u rašlje! 3:2 za Hajduk! tada sam još bio klinac i jedino s te utakmice što se sjećam je ovaj pobjedonosni gol ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Citat:
![]() meni je najdraza bila prosle godine kada je legenda inzaghi doveo milan do naslova lige prvaka
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Hoće reći da mu je svejedno...najbolja i najdraža NISU isto, ali su usko povezani a meni su najbolje utakmice ujedno i najdraže, jer se većinom rade o Rvackoj ili Dinamu ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Ono, reka bi da mi je Engleska - Hrvatska u top 5 sigurno (što zbog naboja, a što zbog toga šta je tekma stvarno bila odlična) al inače zakon mi je bilo ono finale kupa UEFA Liverpool - Alaves, šta je dobija Liverpool... e kako sam tada navija za Alaves... ne znam koliko je bilo na kraju...4:3 ili 5:4...uglavnom bili su produžeci...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Citat:
P.S. Ja jako ružno crtam pa ak ti sada nije jasno neće ti nikad biti.
__________________ b | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Engleska - Hrvatska 2:3 Bayern - MAnchester 1:2 (finale lige prvaka) Milano - Liverpool 3:3 (kasnije pobjeda Liverpoola na penale, finale lige prvaka) Hrvatska - Brazil 1:1 (na Poljudu)
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 984
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali ...dobro kaj sad... tema je najbolja ili najdraža???? ...ako je najdraža onda Dinamo - Partizan 5:0 ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ...ne dam Mamića niti za Abramovića... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.