| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja repka na svijetu u Sport forumu; Napišite koja vam je najbolja repka na svijetu izuzevši hrvatsku... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,095
![]() | Re: Najbolja repka na svijetu Italija
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja repka na svijetu kakve veze ima sto je italija svjetski prvak??? to je bilo prije vise od godinu dana,stvari su se promijenile,mislim da je u ovom trenutku najbolja argentina,a u europi spanjolska
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja repka na svijetu Španjolska? ŠPANJOSKA? Hahahahahahahhaa ![]() Argentina? Je li to ona ista Argentina koju je Brazil ponizio, osramotio i rasturio u finalu Copa Americe?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja repka na svijetu A inače, ta FIFA-ina tablica je izuzetno pouzdano mjerilo. Moš' mislit... Na svijetu postoje tri nogometne velesile, što se tiče reprezentativnog nogometa. To su Brazil, Njemačka i Italija (poredao sam ih po abecedi). Svi ostali su povremeni bljeskovi. E sad, koja od ove tri velesile je prva, ovisi o trenutnoj formi, genaraciji igrača, sreći... Meni osobno najdraža je Italija, ali to ne znači da su Njemačka ili Brazil slabiji. To samo znači da su Talijani meni najdraži.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:13.

AC MILAN : 2003-2008