| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja repka na svijetu u Sport forumu; Europsko prvenstvo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Najbolja repka na svijetu evo vidio sam sad, ali nesto se ne sjecam da se to ikad spominjalo....i jednom su bili 4 u svijetu...WAOOOOO a osim toga nikad nisu prosli 1/4 finale svjet.prvenstva.
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja repka na svijetu pricam o europi,mislim da je medju najboljima po timu i mislim trenutno.ako cemo ici po postignucima onda je brazil najbolji,ali mislim da i ova tema je predvidjena za trenutnu najbolju reprezentaciju
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja repka na svijetu Nigdje ne piše "trenutno" A Španjolska po ničemu ne može bit najbolja. Naime, da bi bio "najbolji" moraš imat nekakav rezultat
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja repka na svijetu Istaknuo sam je jer mi je komplicirana situacija u europi nitko ne briljira,ako nigdje ne pise trenutno onda sam se zabunio...po rezultatima brazil,to je moj odgovor
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja repka na svijetu Nitko ne briljira? ![]() Italija svjetski prvak Francuska finalist svjetskog prvenstva Njemačka trećeplasirana sa svjetskog prvenstva Zaista... nitko ne briljira
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

a osim toga nikad nisu prosli 1/4 finale svjet.prvenstva.