| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najbolje organizirana navijačka skupina u hr...?? u Sport forumu; koja je po vama najbolje organizirana navijačka skupina u hrvatskoj i nevedite neki primjer zašto mislite da je to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje organizirana navijačka skupina u hr...?? evo po meni Torcida,zašto..pa zato jer je sjever skoro uvik pun bez obzira na posjećenost na stadionu i na taj način se pokazuje koliko se klub voli i koliko se za taj klub živi.. bengalke i Torcidina koreografija je ja mislim svima poznata pa to nemoram ni napominjati ali eto još jedan razlog.. |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje organizirana navijačka skupina u hr...?? Citat:
| |
| |
| | #6 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje organizirana navijačka skupina u hr...?? Neću. (A i ne znam imam li ovlasti ) Zanima me tko će prvi zastranit... Ako vidim kakvo sranje ili vrijeđanje, prilično sam siguran da će bannane letjet na sve strane
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje organizirana navijačka skupina u hr...?? Pa znam. Što se bannova tiče, tu očekujem da ti djeluješ. Fer i pošteno, naravno!
| |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolje organizirana navijačka skupina u hr...?? A je li? Ja mislio da imaš ![]() Pa tko će onda bannanirat prekršitelje? Ja ne smijem, ti ne smiješ... Tko smije? ![]()
| |
![]() |
| Tagovi: najbolje, navijacka, organizirana, skupina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.

) Zanima me tko će prvi zastranit...