Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi najbolje organizirana navijačka skupina u hr...?? u Sport forumu; koja je po vama najbolje organizirana navijačka skupina u hrvatskoj i nevedite neki primjer zašto mislite da je to ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 15-07-07, 11:47   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Arrow najbolje organizirana navijačka skupina u hr...??

koja je po vama najbolje organizirana navijačka skupina u hrvatskoj i nevedite neki primjer zašto mislite da je to tako ??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-07-07, 13:26   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: najbolje organizirana navijačka skupina u hr...??

evo po meni Torcida,zašto..pa zato jer je sjever skoro uvik pun bez obzira na posjećenost na stadionu i na taj način se pokazuje koliko se klub voli i koliko se za taj klub živi..
bengalke i Torcidina koreografija je ja mislim svima poznata pa to nemoram ni napominjati ali eto još jedan razlog..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-07-07, 14:26   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
evo po meni Torcida,zašto..pa zato jer je sjever skoro uvik pun bez obzira na posjećenost na stadionu i na taj način se pokazuje koliko se klub voli i koliko se za taj klub živi..
bengalke i Torcidina koreografija je ja mislim svima poznata pa to nemoram ni napominjati ali eto još jedan razlog..
Ista stvar vrijedi i za BBB...Potpuno isti razlozi...

Više o meni
sunka5 je offline  
Star 15-07-07, 14:31   #4 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,892
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Već vidim u što će se ova tema pretvorit... Već vidim...
Star 15-07-07, 14:58   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,453
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Već vidim u što će se ova tema pretvorit... Već vidim...
pa zatvori ovo (ako imaš ovlasti)
Star 15-07-07, 15:00   #6 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Neću. (A i ne znam imam li ovlasti ) Zanima me tko će prvi zastranit...

Ako vidim kakvo sranje ili vrijeđanje, prilično sam siguran da će bannane letjet na sve strane
Star 15-07-07, 15:02   #7 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,924
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

zatvorit možeš, ali banove ne možeš dijelit..hehe

slay je online sada  
Star 15-07-07, 15:03   #8 (permalink)
glup & gluplji

Pa znam. Što se bannova tiče, tu očekujem da ti djeluješ. Fer i pošteno, naravno!
Star 15-07-07, 15:04   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,924
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ja tu nemam nikakvih ovlasti

slay je online sada  
Star 15-07-07, 15:04   #10 (permalink)
glup & gluplji

A je li? Ja mislio da imaš

Pa tko će onda bannanirat prekršitelje?

Ja ne smijem, ti ne smiješ... Tko smije?
Zatvorena Tema
Tagovi: najbolje, navijacka, organizirana, skupina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114