| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji europski igrač u Sport forumu; Potaknut jednom offtopic diskusijom sa cijenjenim kolegom forumašem kresola, odlučih otvorit ovu temu, jer mi se čini interesantnom Dakle, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najbolji europski igrač Potaknut jednom offtopic diskusijom sa cijenjenim kolegom forumašem kresola, odlučih otvorit ovu temu, jer mi se čini interesantnom Dakle, koji su po vama najbolji europski nogometaši? Dakle, zanemarimo južnoamerikance, zaboravimo na Pelea i Maradonu, Garrinchu, Zica, Sivorija i Di Stefana... Koji su po vama najbolji igrači sa Starog Kontinenta? Ograničite se na one koji su igrali nakon 2. svj. rata... Naravno, bilo bi dobro da svoj izbor obrazložite ![]() Evo moje liste (obrazloženje ću dati kasnije, kada se malo diskusija razmaše, ako se razmaše) 1. Michel Platini (Francuska) 2. Johan Cruijff (Nizozemska) 3. Zinedine Zidane (Francuska) 4. Franz Beckenbauer (Njemačka) 5. Gaetano Scirea (Italija) Ima ih tu još, ali ovo bi bila prva petorka, po mom mišljenju Da vidim sad vas....
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Najbolji europski igrač 1. Zidane 2. Cruijff 3. Beckenbauer sad dalje se nemrem odlucit, jedva sam se odlucio i za ove. zidane mi je jednostavno morao biti na prvom mjestu. njegov stil igre je po mom ukusu najbolji, najljepsi, naj ovo naj ono, sve naj. cruijffa sam samo gledao na reprizama ali sam ga stavio na drugo mjesto jer taj lik je mogao sam igrat na terenu, nitko mu nije trebao, ne da je bio sebican, al sta je on radio ljudima to nije normalno. kaiser mora bit medu prva tri jer je sigurno jedan od najsvestranijih igraca u povijesti, igro stopera na kraju al je znao sve sa loptom. a ima tu jos jako dobrih igraca koji uopce nisu losiji od ove trojice, van basten, platini, george best, talijani itd...... ps- kod izbora mene nije zanimalo ko je od njih osvojio vise zlatnih lopti kopacki ili cega vec, birao sam ih po njihovoj igri, odnosno kako se njihova igra meni dopala, znaci ovo je moja subjektivna ocjena ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji europski igrač Naravno da je tvoja subjektivna ocjena, pa to sam i tražio! Zanima me kako ekipa razmišlja... Odličan izbor!!!! ![]()
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Najbolji europski igrač Meni je o ovome teško govoriti, pa ću ja samo rangirati igrače koje samo gledo a fantastični su(ne volim rejtati igrače po onom što sam čuo od starijih) 1.Zidane 2.Figo 3.Maldini 4.Gerrard 5.Šuker ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji europski igrač Jebi ga, za Šukera još možemo razgovarat (i nećemo se složit) ali Gerrard nema šta tražit među najboljih pet europljana Svaka njemu čast, ali nije za najboljih pet
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji europski igrač Opa, teško pitanje, ima puno toga.. al evo moje liste, nekak ću se ograničit na broj 5.. Veliki Žuti - također poznat i kao Prosinečki Gheorghe Hagi - "Maradona sa karpata" Hristo Stoichkov - "kriminalac" Roberto Baggio - "zlatni repić" Zinedine Zidane - "Zizou" obrazloženja po uzoru na uzoritog Damfiska stižu kasnije.. Malo sam balkanizirao listu ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: europski, igrac, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

pametni znaju