Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Najbolji europski igrač u Sport forumu; Potaknut jednom offtopic diskusijom sa cijenjenim kolegom forumašem kresola, odlučih otvorit ovu temu, jer mi se čini interesantnom Dakle, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 16:58   #1 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Najbolji europski igrač

Potaknut jednom offtopic diskusijom sa cijenjenim kolegom forumašem kresola, odlučih otvorit ovu temu, jer mi se čini interesantnom

Dakle, koji su po vama najbolji europski nogometaši? Dakle, zanemarimo južnoamerikance, zaboravimo na Pelea i Maradonu, Garrinchu, Zica, Sivorija i Di Stefana...

Koji su po vama najbolji igrači sa Starog Kontinenta? Ograničite se na one koji su igrali nakon 2. svj. rata...

Naravno, bilo bi dobro da svoj izbor obrazložite

Evo moje liste (obrazloženje ću dati kasnije, kada se malo diskusija razmaše, ako se razmaše)

1. Michel Platini (Francuska)
2. Johan Cruijff (Nizozemska)
3. Zinedine Zidane (Francuska)
4. Franz Beckenbauer (Njemačka)
5. Gaetano Scirea (Italija)

Ima ih tu još, ali ovo bi bila prva petorka, po mom mišljenju

Da vidim sad vas....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:26   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase
Re: Najbolji europski igrač

1. Zidane
2. Cruijff
3. Beckenbauer

sad dalje se nemrem odlucit, jedva sam se odlucio i za ove. zidane mi je jednostavno morao biti na prvom mjestu. njegov stil igre je po mom ukusu najbolji, najljepsi, naj ovo naj ono, sve naj.
cruijffa sam samo gledao na reprizama ali sam ga stavio na drugo mjesto jer taj lik je mogao sam igrat na terenu, nitko mu nije trebao, ne da je bio sebican, al sta je on radio ljudima to nije normalno.
kaiser mora bit medu prva tri jer je sigurno jedan od najsvestranijih igraca u povijesti, igro stopera na kraju al je znao sve sa loptom.
a ima tu jos jako dobrih igraca koji uopce nisu losiji od ove trojice, van basten, platini, george best, talijani itd......

ps- kod izbora mene nije zanimalo ko je od njih osvojio vise zlatnih lopti kopacki ili cega vec, birao sam ih po njihovoj igri, odnosno kako se njihova igra meni dopala, znaci ovo je moja subjektivna ocjena
Ledinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:28   #3 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Naravno da je tvoja subjektivna ocjena, pa to sam i tražio! Zanima me kako ekipa razmišlja...

Odličan izbor!!!!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:36   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1,229
Dinamo12 se izdvaja iz mase

Meni je o ovome teško govoriti, pa ću ja samo rangirati igrače koje samo gledo a fantastični su(ne volim rejtati igrače po onom što sam čuo od starijih)

1.Zidane
2.Figo
3.Maldini
4.Gerrard
5.Šuker
Dinamo12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:38   #5 (permalink)
glup & gluplji

Jebi ga, za Šukera još možemo razgovarat (i nećemo se složit) ali Gerrard nema šta tražit među najboljih pet europljana

Svaka njemu čast, ali nije za najboljih pet
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:38   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Opa, teško pitanje, ima puno toga..

al evo moje liste, nekak ću se ograničit na broj 5..

Veliki Žuti - također poznat i kao Prosinečki
Gheorghe Hagi - "Maradona sa karpata"
Hristo Stoichkov - "kriminalac"
Roberto Baggio - "zlatni repić"
Zinedine Zidane - "Zizou"

obrazloženja po uzoru na uzoritog Damfiska stižu kasnije..
Malo sam balkanizirao listu
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:42   #7 (permalink)
glup & gluplji

Je li to rang-lista od prvog do petog, ili pak nasumično nabacano bez nekog redoslijeda?
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:44   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

A nasumično, teško mi je listu sastavit...
al Žuti i Zizou mi djele prvo mjesto (ok, Zidane je naravno bolji igrač al ono..)
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:44   #9 (permalink)
glup & gluplji

Aha... onda OK
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:52   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja ću se ograničit na one igrače koje sam u životu uspio vidit kako igraju:

1. Zidane
2. Platini
3. Van Basten
4. Gullit
5. Baggio
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: europski, igrac, najbolji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114