| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji europski igrač u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Dinho Inace Henry je nekada bio atleticar. A pošto više nije, moglo bi se zaključit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji europski igrač A pošto više nije, moglo bi se zaključit da nije bio osobito uspješan atletičar. Pa? Andrij Ševčenko - 181 cm, 84 kg Thierry Henry - 188 cm, 83 kg Dakle, više mišićne mase na manjoj visini - niže težište, stabilniji, čvršći, snažniji Riječ je o detaljima, znam, ali i na terenu je vidljivo da je Ševčenko fizički konkretniji, čvršći od Henryja. Bio, nekoć. Sada više ne. Jebi ga, čovjek već drugu sezonu praktički ne igra. Koji svi? Imaš podatke? Citate?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-07 Lokacija: Gradishka Godina: 18
Poruka: 171
![]() | Re: Najbolji europski igrač Faco, nemoj meni te pravnicke fore. ![]() Pa da je neznam koliko dobar ili losh atleticar bio sigurno bi se prije bavio fudbalom zar ne? Kazem moje misljenje je da je Henry jaci u duelu, bar mi tako izgleda na terenu, nije ni vazno. Zajebi te fore daj citate i to, do skoro su svi komentatori, kriticari govorili to za Henrya, jedino ako mi ti nevjerujesh, onda ok... ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji europski igrač Nije da ti ne vjerujem, nego ja nisam čuo takve komentare. Ne znači da to nitko nije rekao, samo kažem da ja to nisam čuo. Uostalom, potvrdio sam da je Henry bolji od Ševčenka. Za milimetar, ali ipak bolji. U čemu je problem?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Najbolji europski igrač ja to ovak gledam henry brzi sheva jaci, henry cilja sheva razbija, henry stoji sheva skace. obojica su bili najbolji napadaci na svijetu u jednom trenutku, sad to nije nijedan od njih, ali da su bili veliki jesu, a koji je bolji je tesko rec objektivno. |
| | |
| | #106 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji europski igrač Citat:
Da, bitno je da se održi najviša moguća razina kulture. Bez toga život gubi svaki smisao ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Najbolji europski igrač Bože dragi o čemu vi raspravljate pola sata i to na razini dva 10-godišnjaka. Zamisli, jedan drugome da bi dokazao tko je jači u duelu iznosi visine i težine igrača, drugi navodi da je bio atletičar. pa kao atletičar je mogao bacati kugle, diskove, skakati u vis, dalj i šta s tim? sjebali ste temu a da je slučajno netko drugi vodio ovakvu OT raspravu bio več 5 puta opomenut. i da stvar bude gora obadvojica su različit tip igrača koje je nezahvalno uspoređivati.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji europski igrač Vrhunska analiza, zaista... 1. nije offtopic, raspravlja se o najboljim europskim igračima, a i Ševčenko i Henry su među najboljima, a (gle čuda!!!!) i europljani su 2. Različit tip igrača, kažeš? Pa da... u biti jesu. Henry je napadač, a Ševčenko je napadač. Zaista, igraju na totalno različitim pozicijama. P.S. Ako imaš primjedbe na rad službenih osoba ovog podforuma, slobodno se obrati administratoru, supermoderatoru ili nekom trećem.
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Najbolji europski igrač Citat:
hvala na toj informaciji.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-07 Lokacija: Gradishka Godina: 18
Poruka: 171
![]() | Re: Najbolji europski igrač Aj faco sad i ti zajebavash, ti si kriv, trebali smo pustiti covjeka da iznosi svoje teze o izdajama. Josh mozesh ti misliti onih bezobraznika iz Fife da proglase Figa za igraca godine, a on ovamo izdao svoj klub. Bezobraznici jedni bezobrazni. Kako ih samo nije stid. Zadnji Uredio Dinho : 14-11-07 u 18:13. |
| | |
![]() |
| Tagovi: europski, igrac, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.