| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najbolji golovi koje se ikad vidjeli u Sport forumu; koji su po vama najbolji golovi koje ste ikad vidjeli palo mi na pamet da otvorim ovako nešto prisjetivš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | najbolji golovi koje se ikad vidjeli koji su po vama najbolji golovi koje ste ikad vidjeli palo mi na pamet da otvorim ovako nešto prisjetivši se ovoga Ibrahimovićevog gola dok je igrao u Ajaxu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli jedan od onih koje sam zapamtio još iz doba kad sam bio klinjo
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli eeeeeeeeeee da to su bili dani dok je ibrahimovic pokazivao da zna igrati dok se nije uobrazio
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: golovi, ikad, najbolji, vidjeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.