| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najbolji golovi koje se ikad vidjeli u Sport forumu; jel to hocete da kazete da ibrahimovic ne valja??? pa za rooney je zidane... visok,jak, zna sa loptom...to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli jel to hocete da kazete da ibrahimovic ne valja??? pa za rooney je zidane... visok,jak, zna sa loptom...to kako se ponasa nema veze... kako se c.ronaldo ponasa??? seljak najveci...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli Ajd da se vratimo na temu. Meni je najbolji gol koji je postigao Miki Rapaić na nogometnom turniru "Nikola Čiča" u Daruvaru 1984. godine. Tada je bio proglašen za najboljeg igrača turnira. Na žalost kamera je stradala pod odušvljenjem destaka tisuća navijača, koji su utrčali da proslave pobjedonosni gol u zadnjoj minuti utakmice koja je završila rezultatom 46:1! ![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli
__________________ living and dying laughing and crying once you have seen it you will never be the same life in the fast line is just how it seems hard and it is heavy dirty and mean Jennifer Garner AC Milan MetallicA |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli nije da je najbolji, ali rijetko je vidjeti ovako nešto ili gotovo nemoguće..hehe
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli Nije najbolji gol koji sam vidio, ali mi je ove godine osta u sječanju i u najmanju ruku je neobičan.
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli ERIC “THE KING” CANTONA gol i proslava
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: golovi, ikad, najbolji, vidjeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.