| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najbolji golovi koje se ikad vidjeli u Sport forumu; Cantona je kraljina. Sičan se kad sam počea nogomet trenirati cantona je još bia u điru, svi smo imali dignute ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli Cantona je kraljina. Sičan se kad sam počea nogomet trenirati cantona je još bia u điru, svi smo imali dignute kragne i nakon gola vikali Eric Cantona......... ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli Citat:
hehe pa zna se ko je kralj, on bi trebao biti uzor svim klincima koji treniraju nogomet a i sire
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli datum: 14/4/1999 mjesto: Villa Park natjecanje: FA cup semi final replay klubovi: Manchester United - Arsenal jedna od najboljih utakmica uniteda svih vremena gol:18. minuta produžetaka u kojoj gol zabija Ryan Giggs Citat:
inace tko oce mogu mu poslat linkove da skine ovu utakmicu poslije ovog united je te sezone osvojio ligu, fa cup i ligu prvaka
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli Evo ga.....meni jedan od top 5 najljepših trenutaka u nogometu..... 89. minuta, Barcelona - Valencija....Barci triba pobjeda za ući u Ligu Prvaka....i onda čovjek napravi ovo.... ![]() sori ako je bilo, nisam pogleda baš sve, ali..... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji golovi koje se ikad vidjeli Nije bilo...svaka čast.... ![]() Rivaldo.. ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
![]() |
| Tagovi: golovi, ikad, najbolji, vidjeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.