| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: DinoB to sam ja davno rekao za hrvatsku.... sta je ovo danas?? vec treci put se slazem ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? | |||
| Srna | | 12 | 19.35% |
| Petrić | | 1 | 1.61% |
| Eduardo | | 14 | 22.58% |
| Kranjčar | | 4 | 6.45% |
| Modrić | | 14 | 22.58% |
| Ćorluka | | 2 | 3.23% |
| R.Kovač | | 3 | 4.84% |
| N.Kovač | | 3 | 4.84% |
| Šimunić | | 1 | 1.61% |
| Rapaić | | 2 | 3.23% |
| Klasnić | | 0 | 0% |
| Olić | | 2 | 3.23% |
| Babić | | 0 | 0% |
| Budan | | 2 | 3.23% |
| Balaban | | 0 | 0% |
| J.Leko | | 0 | 0% |
| Pletikosa | | 0 | 0% |
| D.Šimić | | 0 | 0% |
| Vranješ | | 1 | 1.61% |
| Nitko od navedenih! | | 1 | 1.61% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Citat:
![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Opet dijelimo ukus! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Po meni su najbolji Modrić i Eduardo...Modrić radi kombinatorike i količine trke koje ulaže u SVAKOJ utakmici a Eduardo jer zabija golove kada je to najviše potrebno... |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Da istina, Eduardo novi Šuker, samo brži!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Vratia se Šime! Pa di si prijo! Ma pravi je Šuker, nemoj zajebavat! ![]()
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Citat:
I taj če sigurno zaigrati u velikom klubu, ma čovik što god zapuca uđe u gol.
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.