| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Eduardo Alves da Silva (Rio de Janeiro, 25. veljače 1983.), a nece sigurno za arsenal,real ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? | |||
| Srna | | 12 | 19.35% |
| Petrić | | 1 | 1.61% |
| Eduardo | | 14 | 22.58% |
| Kranjčar | | 4 | 6.45% |
| Modrić | | 14 | 22.58% |
| Ćorluka | | 2 | 3.23% |
| R.Kovač | | 3 | 4.84% |
| N.Kovač | | 3 | 4.84% |
| Šimunić | | 1 | 1.61% |
| Rapaić | | 2 | 3.23% |
| Klasnić | | 0 | 0% |
| Olić | | 2 | 3.23% |
| Babić | | 0 | 0% |
| Budan | | 2 | 3.23% |
| Balaban | | 0 | 0% |
| J.Leko | | 0 | 0% |
| Pletikosa | | 0 | 0% |
| D.Šimić | | 0 | 0% |
| Vranješ | | 1 | 1.61% |
| Nitko od navedenih! | | 1 | 1.61% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Citat:
Čujem da ga kupuje Juve!?
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? pa mozda kad ih u 4 ligu izbace....a tad ce inter i milan bit u 3 ligi pa morat ce sjebat juve.... a ti si dosadan..svrasvas na juve pravo.... kakve veze ima eduardo suker i hrvatska sa juvetnusom?...drzi se teme rekao sam da eduardo nikad nece imati karijeru ni slicnu sukerovoj i drzi se te rasprave ...ne lupaj bez veze...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #23 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Citat:
Juve gleda Eduarda, a Šahtar Modrića Da je Zdravko Mamić lakom i gladan novca, danas bi mogao biti bogatiji za najmanje 15,000.000 eura. Toliko bi mogao zaraditi prodajom Luke Modrića i Eduarda da Silve, uz Ćorluku najtraženijih hrvatskih igrača. Dolazak u Zagreb najavio je Juventus koji se zainteresirao za Eduarda da Silvu. Novi trener Claudio Ranieri želi Dinamova Brazilca, 54 gola u sezoni je podatak prema kojemu ni “stara gospođa” niie hladna. Na utakmici s Rusijom bit će i Rinat Ahmetov, vlasnik Šahtjora, koji je već najavio da će za Luku Modrića ponuditi toliko novca da to Mamić neće moći odbiti. Nisu to riječi bez pokrića jer ako taj gospodin godišnje plaća Darija Srnu 2,500.000 dolara neto i garantira mu četverogodišnji ugovor, vjerojatno ima dovoljno novca i za Modrića. Unatoč svemu, glavni Dinamov menadžer kaže: - Uzalud dolaze, niti jedan od bitnih Dinamovih igrača nije na prodaju! S nestrpljenjem se očekuje izjava Claudija Ranierija - računa li na Roberta Kovača ili ne. Ako ga i novi trener otpiše, Kovač će se pokušati nagoditi s klubom koji mu za iduće dvije ugovorne godine duguje još 5,500.000 eura. S Dinamom je Robert već dogovorio sve detalje, ali u cijeloj priči iskrsnuo je jedan novi detalj. Od utorka se za usluge Roberta Kovača zanima i Real Zaragoza. - Nadam se da Juventus neće predložiti razmjenu, Roberta za Dudua, jer to ne dolazi u obzir - kaže Mamić. Dinamov dopredsjednik razmišlja i o Niki Kovaču kojega ugovor sa Salzburgom veže još godinu dana, ali nije to nemoguća misija. Mamić bi Niki ponudio dvogodišnji ugovor... Zoran Mamić je u Sofiji, pokušava realizirati transfer golmana Dimitrija Ivankova. Zasad se zna da se Bugarin “ni mrtav” ne želi vratiti u Tursku, makar ima određenih obveza prema Kayserisporu... Svemu se Mamić može othrvati, ali - kako objasniti Eduardu da Silvi da ne može u Juventus gdje bi zarađivao deset puta više nego u Dinamu, igrao bi u najjačoj svjetskoj ligi i iduće sezone gotovo sigurno bi debitirao u Ligi prvaka? Ako mu se to kojim slučajem ne dogodi već ove jeseni u Dinamu?! Može li dolazak Claudia Ranierija za kormilo “stare dame” promijeniti situaciju Roberta Kovača? U Dinamu trenutačno nemaju odgovor na ovo pitanje. - Moramo pričekati do kraja tjedna, tad ćemo biti pametniji. Roberta sigurno čekaju razgovori u Juventusu, tek treba vidjeti kako diše Ranieri. Mi ćemo spremno reagirati ako se Kovač i Juve prijateljski raziđu - kaže Zoran Mamić, koji će danas u Sofiji ponovo pogledati vratara bugarske reprezentacije Dimitra Ivankova.
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Citat:
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Stvarno si lik! Pa ja se diram u tvoj Juve samo kad ti mene počmeš prvi! Lipo sam ti reka, eto Eduarda među tvoje legende! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Luka Modric i Eduardo...al ipak bi rekao Luka Modric...kakaav igrac strasan je.... Ko je za Kranjcara glasao da je najbolji ![]()
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Dobar izbor + Kovać, uvijek je izvanredan, a i Šimunić za repku igra super!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:28.