| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? u Sport forumu; simuniceva igra rukom par puta na svjetskom i crveni, super igra... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? | |||
| Srna | | 12 | 19.35% |
| Petrić | | 1 | 1.61% |
| Eduardo | | 14 | 22.58% |
| Kranjčar | | 4 | 6.45% |
| Modrić | | 14 | 22.58% |
| Ćorluka | | 2 | 3.23% |
| R.Kovač | | 3 | 4.84% |
| N.Kovač | | 3 | 4.84% |
| Šimunić | | 1 | 1.61% |
| Rapaić | | 2 | 3.23% |
| Klasnić | | 0 | 0% |
| Olić | | 2 | 3.23% |
| Babić | | 0 | 0% |
| Budan | | 2 | 3.23% |
| Balaban | | 0 | 0% |
| J.Leko | | 0 | 0% |
| Pletikosa | | 0 | 0% |
| D.Šimić | | 0 | 0% |
| Vranješ | | 1 | 1.61% |
| Nitko od navedenih! | | 1 | 1.61% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Po meni najbolji igrač naše reprezentacije je Slaven Bilić... Robert Kovač, ako potpiše za Dinamo to će in bit stvarno veliko pojačanje, čovik koji oduševljava svojom smirenošću i sigurnošću, uz njega je i Čorluka proigra u reprezentaciji, i po meni je među najboljim obrambenim igračima u svitu, stvarno ne znan zašto mu u Juventusu nisu davali više da igra, možda su čekali da napuni 35-36 godina to su još dobre godine za obrambenog u Italiji.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je Zadnji Uredio Chuorakk : 12-06-07 u 22:38. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? meni su iz ove repke najbolji braca kovači....decki stvarno daju sve od sebe na tekmi ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Vidim da Modrić vodi, a da ga Srna i Eduardo prate u stopu, još da da ko koji glas R.Kovaču i Petriću, bila bi prava trka!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? FIFA-ina ljestvica: Hrvatska sedma reprezentacija svijeta HRVATSKA nogometna reprezentacija napredovala je prošli mjesec čak četiri mjesta i tako došla na sedmo mjesto FIFA-ine ljestvice najuspješnijih nogometnih reprezentacija na svijetu. Naša je reprezentacija preskočila Portugal, Španjolsku i Englesku, koja je pala čak četiri mjesta. Najbolju poziciju ikad Hrvatska je imala 1999., kada je držala 3. mjesto FIFA-ine ljestvice. Zahvaljujući odličnim rezultatima, pogotovo u kvalifikacijama za Euro 2008., otkako je reprezentaciju preuzeo izbornik Slaven Bilić, Hrvatska već mjesecima nezaustavljivo raste, a sada je konačno ponovno ušla u top 10 reprezentacija na svijetu. Englezi, najveći konkurenti hrvatskoj u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2008, pali su za četiri mjesta na 12., a kod ostalih reprezentacija u našoj skupini nije došlo do značajnijih promjena, pa je tako Rusija 23., Makedonija 60., a Estonija 124. reprezentacija svijeta prema FIFA-i. Do promjena je došlo i na samom vrhu i to zbog nedavno završene Copa Americe. Brazil i Argentina, finalisti Cope, s vrha ljestvice svrgnuli su svjetske prvake Talijane, koji su pali na treće mjesto, a Francuzi na četvrto. Zbog Cope su veliki napredak doživjeli i Meksikanci, koji su skočili za čak 16 mjesta i sada su 10. reprezentacija svijeta, a Urugvajci su napredovali u top 20, točnije na 19. mjesto. FIFA ljestvica za srpanj 2007: 1. Brazil +2 2. Argentina +3 3. Italija -2 4. Francuska -2 5. Njemačka -1 6. Nizozemska +3 7. Hrvatska +4 8. Portugal -2 9. Španjolska -2 10. Meksiko +16 11. Češka -1 12. Engleska -4 13. Rumunjska -1 14. SAD +2 15. Kamerun -1 16. Grčka -1 17. Srbija +5 18. Ukrajina -4 19. Urugvaj +11 20. Švedska -3 - - - 23. Rusija +1 60. Makedonija +1 124. Estonija -3 |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Ako ćemo gledati zadnje 2-3 godine onda je to definitivno Srna. Najkonstantniji igrač. Dobar u prodoru, zna dodati, zna pucati, ima brzinu, jednostavno ima sve.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji igrač Hrvatske repretentacije? Citat:
Pogledajte samo koja je šestorka isprid nas! Same vele sile i mi među njima!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:28.

Robert Kovač, ako potpiše za Dinamo to će in bit stvarno veliko pojačanje, čovik koji oduševljava svojom smirenošću i sigurnošću, uz njega je i Čorluka proigra u reprezentaciji, i po meni je među najboljim obrambenim igračima u svitu, stvarno ne znan zašto mu u Juventusu nisu davali više da igra, možda su čekali da napuni 35-36 godina to su još dobre godine za obrambenog u Italiji.

pametni znaju