| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najbolji izvođači slobodnih udaraca u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri del piero je trenutno među tri najbolja izvođača slobodnih udaraca ? Ti se očito šališ pa ko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Citat:
![]()
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Ronaldinha je totalno glupo nabrajat među najbolje izvođače slobodnjaka... Po meni su najbolji Beckham, Juninho, i možda Pirlo.... Citat:
(ne govorim trenutno nego ovako u zadnjih par godina)... Al ako ništa, vidim da dobro pratiš događanja van terena ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Citat:
Daleko najbolji je Juninho,pa čovjek kad sa centra puca slobodnjak opasno je.Stvarno fenomenalno izvodi slobodnjake i nema mu ravnoga,zna odlično pucati izdaleka i izbliza. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Citat:
![]() jesil ti gledo koju tekmu juvnetusa? pa svaki slobodni del piera ako ne uđe, onda lopa klizne uz stativu... pirlo jest dobar, ali zna je nabit nebu pod oblake.. beckham da su stara vremena mozda bi se i moglo raspravljat...znaci del piero i juninho..
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Je......taj je ubija na slobodna.... ![]() Stvarno, tek sam ga se sad sitija....bile su priče tada da je na treninzima od 10 udaraca 8 sprema u mrežu.... Dobro si se sitija...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Ja uvrštavam Ronaldinha među najbolje izvođače slobodnih udaraca...i neka mi netko objesni što je tu glupo??? Zanemarimo trenutnu formu... ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." Zadnji Uredio berto11 : 23-02-08 u 14:52. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Ronaldinho i dok je bio u najboljoj formi, bio sasvim prosječan izvođač slobodnjaka... To ga jedno naši komentatori napuhuju, pogotovo božo koji svršava na svaki njegov potez...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca Citat:
Da prosječan izvođać... ![]() I da, ne slušam ti ja previše hrvatske komentatore, imam sposobnost vlastitog zaključivanja... Čovjek je zabi više golova iz slobodnjaka od mnogih gore spomenutih... prosječan... ![]() protiv Reala
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." Zadnji Uredio berto11 : 23-02-08 u 14:58. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:25.

(ne govorim trenutno nego ovako u zadnjih par godina)... Al ako ništa, vidim da dobro pratiš događanja van terena