Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi najbolji izvođači slobodnih udaraca u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri del piero je trenutno među tri najbolja izvođača slobodnih udaraca ? Ti se očito šališ pa ko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 08:05   #21 (permalink)
Jebo tehniku, gledaj batine!!!

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,471
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: najbolji izvođači slobodnih udaraca

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
del piero je trenutno među tri najbolja izvođača slobodnih udaraca ? Ti se očito šališ
pa ko ima bolji? da nije CRISTINA ronaldo? ili mozda "imoptentni" ronaldinho? ili mozda nogometas, tj glumac /glumica/ iz holivuda, victoria beckham??
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 02:31   #22 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,357
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ronaldinha je totalno glupo nabrajat među najbolje izvođače slobodnjaka... Po meni su najbolji Beckham, Juninho, i možda Pirlo....

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
pa ko ima bolji? da nije CRISTINA ronaldo? ili mozda "imoptentni" ronaldinho? ili mozda nogometas, tj glumac /glumica/ iz holivuda, victoria beckham??
Ti hoćeš reć da je Del piero bolji od Beckhama (ne govorim trenutno nego ovako u zadnjih par godina)... Al ako ništa, vidim da dobro pratiš događanja van terena
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 09:41   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 14
Poruka: 1,468
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom

Pirlo, izbliza...A izdaleka Juninho..
Volcom je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 11:35   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Cristiano Ronaldo je bolji izvođač slobodnjaka od del Piera,također i Beckam.Glupo mi je kad netko uvrštava Ronaldinha među najbolje izvođače.

Daleko najbolji je Juninho,pa čovjek kad sa centra puca slobodnjak opasno je.Stvarno fenomenalno izvodi slobodnjake i nema mu ravnoga,zna odlično pucati izdaleka i izbliza.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 11:37   #25 (permalink)
Jebo tehniku, gledaj batine!!!

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,471
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Ronaldinha je totalno glupo nabrajat među najbolje izvođače slobodnjaka... Po meni su najbolji Beckham, Juninho, i možda Pirlo....

Ti hoćeš reć da je Del piero bolji od Beckhama (ne govorim trenutno nego ovako u zadnjih par godina)... Al ako ništa, vidim da dobro pratiš događanja van terena
hocu reci da je del piero bolji... a zasto da ne
jesil ti gledo koju tekmu juvnetusa? pa svaki slobodni del piera ako ne uđe, onda lopa klizne uz stativu...
pirlo jest dobar, ali zna je nabit nebu pod oblake..
beckham da su stara vremena mozda bi se i moglo raspravljat...

znaci del piero i juninho..
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 11:48   #26 (permalink)
Moderator Foruma

gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima

Ne znam... po meni je Beckham puno bolji od Del Piera

A ovog još niko nije spomenio ako se ne varam Pierre Van Hooijdonk

Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 14:36   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Je......taj je ubija na slobodna....

Stvarno, tek sam ga se sad sitija....bile su priče tada da je na treninzima od 10 udaraca 8 sprema u mrežu....

Dobro si se sitija...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 14:49   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Ja uvrštavam Ronaldinha među najbolje izvođače slobodnih udaraca...i neka mi netko objesni što je tu glupo???

Zanemarimo trenutnu formu...

Zadnji Uredio berto11 : 23-02-08 u 14:52.
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 14:51   #29 (permalink)
Moderator Foruma

Ronaldinho i dok je bio u najboljoj formi, bio sasvim prosječan izvođač slobodnjaka... To ga jedno naši komentatori napuhuju, pogotovo božo koji svršava na svaki njegov potez...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 14:55   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Ronaldinho i dok je bio u najboljoj formi, bio sasvim prosječan izvođač slobodnjaka... To ga jedno naši komentatori napuhuju, pogotovo božo koji svršava na svaki njegov potez...
Kad je bio u najboljoj formi, svaki prekršaj na rubu kaznenog prostora je bio skoro pa gola.

Da prosječan izvođać...

I da, ne slušam ti ja previše hrvatske komentatore, imam sposobnost vlastitog zaključivanja...

Čovjek je zabi više golova iz slobodnjaka od mnogih gore spomenutih...

prosječan...

protiv Reala

Zadnji Uredio berto11 : 23-02-08 u 14:58.
berto11 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114