| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najbolji napadački tandemi u Sport forumu; Odigrali su jednu sezonu odlicno. Ali "jedna lasta ne cini proljece"... Dao je K.Philips za Sunderland 31 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: najbolji napadački tandemi Odigrali su jednu sezonu odlicno. Ali "jedna lasta ne cini proljece"... Dao je K.Philips za Sunderland 31 pogodak i smatrali ga otrkrivljenjem sezone.Ali to je i ostao. Otkrivljenje jedne sezone ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najbolji napadački tandemi bratko mnogo dobar tandem...(cuo sam to na nekom filmu )...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolji napadački tandemi slažem se s tobom, definitivno najbolji napadački tandem na svijetu ....ovo kako njih dvoje igraju je strašno, jednostavno razaraju svaku obranu
__________________ You'll never walk alone ![]() ...danima samo drijemam sanjam sve, sve što nemam... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najbolji napadački tandemi nasu ne bi... kad im Simunic i Kovac polome noge, pa bi oni vidli protiv kog igraju... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji napadački tandemi Citat:
Usrane trome Švede nisu uspjeli riješit nego tek na jedvite jade na kraju... Ma daj molim te...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji napadački tandemi e da... ta dvojica su - za mene - najbolji dokaz koliko je sir Alex Ferguson veliki trener. Možda i najveći. Jer, stvoriti takav uigrani mehanizam igre u kojem će ta dvojica po svemu prosječnih igrača postat jedan od najvećih napadačkih tandema u povijesti može samo genijalac. Damfisk je kreten i nema pojma o nogometu
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.

Josip Šimić
)...
....ovo kako njih dvoje igraju je strašno, jednostavno razaraju svaku obranu