| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji nogometas Balkana za 2007 u Sport forumu; Balkan-Football.com - Piłkarz Roku 2007 na Bałkanach! Izbor za najboljeg nogoloptasa sa Balkana, Dudu je momentalno "the best&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 229
![]() ![]() ![]() ![]() | Balkan-Football.com - Piłkarz Roku 2007 na Bałkanach! Izbor za najboljeg nogoloptasa sa Balkana, Dudu je momentalno "the best" Eduardo da Silva 515 43.3% Sergej Barbarez 339 28.5% Nemanja Vidić 80 6.7% Dimitar Berbatov 51 4.3% Adrian Mutu 45 3.8% Samir Handanović 45 3.8% Goran Pandev 41 3.4% Lorik Cana 30 2.5% Mirko Vučinić 29 2.4% Teofanis Gekas 15 1.3% |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Mislim da je iz svake države samo po jedan kandidat... Samo ću dodat da mi je beskrajno urnebesno smiješno zvuči rečenica: "Eduardo Da Silva najbolji Balkanac" ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 ne vidim razloga da je iz drzave samo jedan pojedinac,ali dobro,sto se eduarda tice mislim da je izbor posten
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Znači, nikom drugom nije presmiješno što je Eduardo ispao Balkanac, ni kriv ni dužan?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Eduardo da silva najbolji Balkanac? Pa on je brazilac , a nije ni rođen na Balkanu! To je živa glupost. Luka Modrić je najbolji igrač Balkana!
__________________ b |
| | |
![]() |
| Tagovi: eduardo, silva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.