| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji nogometas Balkana za 2007 u Sport forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Po meni su i Berbatov i Mutu i Vidić ispred da Silve... Ipak malo duže ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Citat:
![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 ne, eduardo puni engleske tabloide i bio je igrač utakmice i jos je brazilac!
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Citat:
i da hrvat je.
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Fakat sta ja pricam dudu nikad nije bio igrac utakmice u arsenalu i nitko nikad nije pohvalio dudua,nedaj boze da dobi ocjenu 8 ili 9,jer dudu je kurac od ovce i nema pojma....jel tko uopce cuo za dudua u engleskoj???brijem da ne |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 mislim anketa je opcenito glupa i nerealna,prvo jer uvrstavaju ljude koji ni nisu balkanci kao eduardo,a jos iz svake drzave po samo jedan kandidat...bzvz
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: eduardo, silva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.