| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji nogometas Balkana za 2007 u Sport forumu; Ma Eduardo 100%tni Balkanac On je samo prvi od svih ovih Bosanaca(bez uvrede za Bosance) koji su doš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Ma Eduardo 100%tni Balkanac ![]() On je samo prvi od svih ovih Bosanaca(bez uvrede za Bosance) koji su došli u Dinamo (npr Sammir) ![]() Na papiru je naš, zato je Balkanac ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Citat:
![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Član | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Ja ovu listu gledam kao da nema Eduarda, gledao sam i Barbareza, ali i dalje smatram da su i Vidić i Mutu, a možda i Berbatov ispred njega.... A i sad sam tek skužio koliko je ljudi glasalo na ovoj anketi, tako da ta anketa ni blizu ne pokazuje realno stanje... (1200-1300 ljudi je glasalo)
__________________ Dont Vori, Igor Vori Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 16:39. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,073
![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Ma kakav Barbarez,šta pričaš ti? Eduardo je dosta toga postigao ove godine,što u reprezentaciji,što u klubovima (Dinamo,Arsenal).Složio bih se da su možda Berbatov i Vidić bili bolji od Dudua,ali Barbarez ![]() A ajd reci šta je Barbarez tako veliko postigao,da je toliko bolji od eduarda? |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 ti stvarno nemas pojma...pitaj nekoga ko duze prati nogomete... igrao za Hansu,Borissiu dortmund,HSV i Bayer... Za HSV je uvrštenu u njihovu kucu slavnih... Šta je osvajo nemam pojma, a mrsko mi je pretzivat... Da ga trebam poredit s nekim ozbiljnijim igracem mozda i bi... Ali ovako sa Eduardom koji tek svoju prvu sezonu igra na nekom ozbiljnom nivou........mrsko mi....
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #39 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,196
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Sergej ![]() Starkelja se još vuca po njemačkoj ligi, najjači su mi na federalnoj televiziji kada prenose njemačku ligu i uvijek biraju klub u kojem igra Sergej... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: eduardo, silva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.