| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji nogometas Balkana za 2007 u Sport forumu; Citat: Pravi autor: DinoB ako je Dortmund i HSV ( koji imaju osvojenu l.p. za razliku od arsenala) kojekakvi klubovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Barbarez je s oba ta kluba igrao l.p. ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 rasprava je bila inace o karijerama igraca, ne o 2007...ako ne kontas sta ja hocu da kaze,evo da ponovim...citavo vrijeme govorim da je barbarez vec dokazan igrac, a da se edurado tek pocinje dokazivati.. a i da se gleda 2007 eduardo nista vise nije uradio od barbareza...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Član | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 Citat:
Ali ovo ne mogu, da ga jebeš ![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 pa sta je vise uradio???Eto pogledaj golove i asistencija pa ces vidit...i jos racunaj da je barbarez ofanzivni vezni a ne klasicni napadac kao eduardo...
| | |
| | #58 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 pa barbarez se oprostio...a i onako mislim na ucinak u klubovima....
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,083
![]() | Re: Najbolji nogometas Balkana za 2007 34 gola u bilo kakvoj ligi nije malo,a kamoli u tako jakoj ligi kao što je HNL.Šalu na stranu,kako Eduardo nije napravio više od Barbareza,kad je bio najbolji strijelac HNL-a,bio mislim drugi strijelac kvalifikacija i ostvario vrijedan transfer u Arsenal,mislim da je to više nego što je napravio Sergej "The Beast" Barbarez u 2007.godini.to je moje mišljenje,a ako je tvoje mišljenje da je barbarez bio bolji,ja to cijenim,ali ne mogu se složiti s time. |
| | |
![]() |
| Tagovi: eduardo, silva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

ne igra....