| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolji strijelac Eura u Sport forumu; Tko ce po vasem misljenju bit najbolji strijelac Eura ..? Po meni najvise sanse ima Podolski koji ima vec dva gola.. ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji srtijelac | |||
| Thierry Henry | | 0 | 0% |
| Klaas Jan Huntelaar | | 0 | 0% |
| Cristiano Ronaldo | | 2 | 8.33% |
| Karim Benzema | | 1 | 4.17% |
| Lukas Podolski | | 2 | 8.33% |
| Luca Toni | | 0 | 0% |
| Fernando Torres | | 4 | 16.67% |
| Ruud Van Nistelrooy | | 1 | 4.17% |
| David Villa | | 11 | 45.83% |
| Zlatan Ibrahimovic | | 0 | 0% |
| Netko drugi.. | | 3 | 12.50% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji strijelac Eura David Villa
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najbolji strijelac Eura fernando torres ima najveće izglede, možda david villa iz razloga jer izvodi penale, a ima tu stvarno puno kandidata, ali najveci su definitivno torres, villa i podolski!!!
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji strijelac Eura
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.