| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najgora utakmica koju ste gledali u Sport forumu; Evo postoji topic "najbolja utakmica koju ste gledali", pa zasto nebi bia topic "najgora utakmica koju ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
![]() | Najgora utakmica koju ste gledali Evo postoji topic "najbolja utakmica koju ste gledali", pa zasto nebi bia topic "najgora utakmica koju ste gledali"... Evo ja cu pocet Hrvatska - Nizozemska 0-3, 06.02.08. U Splitu ![]() Utakmica dosadna (unatoc 3 gola), malo prilika, Hrvatska jako losa, cuva balun koda vodi 3-0 a ne obratno, navijanje samo na momente dobro... ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgora utakmica koju ste gledali svaka utakmica je grozna, pogotovo nogometna. meni nimalo posebno, nit zabavno jeb'ga, ne volim nogomet ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgora utakmica koju ste gledali ali opet postoji neki uvjeti pod kojim bi mogla gledati...npr. hajduk, kranjcar prije i sada rukavina ![]() ali nis mi to ne vrijedi, kad se samo dobacivaju sat vremena, nema tu akcije ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgora utakmica koju ste gledali ma nije to za vas ![]() ne pamtim bas neke dosadne utakmice ali zadnja koja je bila dosadnija je bila newcastle i bolton mislim kad je Keegan imao prvu utakmicu sa newcastleom pa sam mislio da ce nesto bit ali nis od toga
__________________ 20LEGEND |
| | |
![]() |
« Bundesliga
|
Atentat na Olića »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.