| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najgora utakmica koju ste gledali u Sport forumu; Juventus-Inter i Juventus Torino su sigurno meni najdosadnije bile(paljba) a bilo je još dosadnog...hajduk-Slaven ak se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,471
![]() | Re: Najgora utakmica koju ste gledali Juventus-Inter i Juventus Torino su sigurno meni najdosadnije bile(paljba) a bilo je još dosadnog...hajduk-Slaven ak se sjećam dobro...u HNL-u je bilo dosta dobrih u većinom onima koje je igrao dinamo(osim sa Šibenikom) barem kad je dinamo na tv-u, zna se da će bit golova, samo pitanje u kojoj mreži. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgora utakmica koju ste gledali neznam baš sad koja je najgora, ali u zadnje vrijeme što sam gledao je Getafe - Valencija od prije koji tjedan. Ukupno je bilo 2 prilike na utakmici naravno rezultat 0-0 i tragedija za cijelu Španjolsku ligu jer su tada te dvije momčadi odigrale utakmicu na razini neke amaterske lige u čijoj se zemlji baš i ne prati nogomet
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 916
![]() | Re: Najgora utakmica koju ste gledali Citat:
ali oni Englezi postaju ko Talijani, 2 sanse na utakmici, max. 2 gola ako i to i laku noc...jbt. gledan liverpool - chelsea neki dan u LP, pa ono je sahovska partija, a ne nogomet ![]() Draze mi je pogledat onda HNL bar ima golova (Dinamo - Šibenik, odlicni golovi pogotovo Vitaicev, Hajduk - Varteks...), mada po igri nasa liga nije ni sjena ovima, al bar smo po golovima jaci ![]() ![]() u zadnje vrime najdosadnija utakmica, Liverpool-Chelsea (1-1), definitivno! ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 138
![]() | Re: Najgora utakmica koju ste gledali Hajduk- Debrecen-mater jebem ćiri i upravi kad god se sitim tog dana dođe mi da počinim masovna ubojstva pička da im pička jebena mater takvo poniženje usred St doživit ne mogu zaboraviti
__________________ Samo tebe volim ja i više nikoga... |
| | |
![]() |
« Bundesliga
|
Atentat na Olića »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.