| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najgori/najbolji transferi u Sport forumu; izdvojite neke..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi prvo sto mi je palo na pamet- 1992 Cantona iz Leedsa u Man United ...
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi najgori: Sevchenko iz Milana u Chelsea Henry iz Arsenala u Barcelonu Nicolas Anelka iz Arsenal u Real Madrid ja mislim 1999.godine Nicolas Anelka iz Reala u PSG 200.godine Juan Veron iz Lazio u Man United 2001.godine Denilson iz Sao Paulo u Betis 1997. godine ako se ne varam ima ih još dosta samo se ne mogu sjetitit....
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najgori/najbolji transferi pola igraca u inter( najgori) najbolji: Modric ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi Zaboravih Rukavina iz Šibenika u Hajduk... Mikulenas kada je došao u Dinamo Anderson Costa kada je došao u Dinamo....
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najgori/najbolji transferi slazem se s branjom u potpunosti...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi Najgori: Shevcensko u Chelsea Roberto Carlos u Fenerbahce Cassano u Real Neki od boljih: Kaka u Milan Ronaldinho u Barcelonu Robinho u Real
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,463
![]() | Re: najgori/najbolji transferi Citat:
onda si zaboravio nekakvog kostarikanca u Croatiju(ne dinamo), Miulenas u Croatiju(ne dinamo )Rukavina nije promašaj...kažem ti da će ga prodat za više od 2 milijuna kuna...šta znači isplativo...makar jest da je zajebo možda hajduka po igri, ali financijskl će bit isplativo ![]() a šta su svi zaboravili na Eduarda ![]() plaćen 300k eura(Mamić Suzanu), a prodan za od 10-15 milja eura...a tek igre ![]() po meni su promašaji transferi koji su visoko plaćeni, a prodajom se dobio qrac...plus igre da su bile qrac(jedno i drugo jednako važno) znači:Henry(zasad), Shevchenko(50 milja eura ) itd. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

) itd.