| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najgori/najbolji transferi u Sport forumu; evo ja cu izdvojit po malo novca/ isplativ transfer , puno novca/ los transfer.. najbolji: zidane u juve,kaka u milan, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: najgori/najbolji transferi evo ja cu izdvojit po malo novca/ isplativ transfer , puno novca/ los transfer.. najbolji: zidane u juve,kaka u milan, pirlo u milan, cordoba u inter... najgori vi do sad navedeni plus: owen,samuel,woodgate u real...(ovo mi je samo na prvu palo na pamet)
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi evo još nekih... najgori: Henry u Juventus, Onaj japanac ne mogu mu se sjetiti imena... u Dinamo Owen u Real najbolji: Boban u Milan Trezegeut u Juventus Drogba u Chelsea Rud u Real Robinho u Real Eto u Barcu Henry iz Juventusa u Arsenal R.Carlos iz Intera u Real Ibrahimović iz Juventusa u Inter .....
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: najgori/najbolji transferi Citat:
zasto ova dva transfera? henry je jeftino placen i skuplje prodat... i on je nije tako lose igrao za juve..jest lose...ali je igrao solidno... a ovaj drugi ne kontam nikako...
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: najgori/najbolji transferi Najbolji: C. Ronaldo iz Sportinga u Manchester United Kaka u Milan itd... Najgori Shevchenko u Chelsea Beckham u LA Galaxy ![]() I nekoliko Anelkinih i Woodgateovih transfera ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: najgori/najbolji transferi ibrahimovic je za vece pare otisao u inter nego sto je dosao u juve... prvu sezonu dao je 16 golova iz igre u ligi..i imao isto toliko asistencija... eto samo to uporedi sa ovim ucinkom u interu 15 golova 8 iz penala...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi teško ce chelsea, grant je debil i tottenham je u finalu league cupa i u ligi pokazao kako igrati protiv njih
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi Citat:
Po meni to je dobar transfer i Inter nije pogriješio kada ga je doveo... Jedan je od rijetkih dobrih poslova Intera..
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori/najbolji transferi Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:25.

vi do sad navedeni plus: owen,samuel,woodgate u real...(ovo mi je samo na prvu palo na pamet)