| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najjača liga u Europi? u Sport forumu; Evo baš me živo interesira kako diše forumaška populacija po ovom pitanju... Koja je, po vašem miš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najjača liga u Europi? Evo baš me živo interesira kako diše forumaška populacija po ovom pitanju... Koja je, po vašem mišljenju, najjača nogometna liga u Europi? Pokušajte zanemarit osobne preferencije, i procijenite po objektivnim kriterijima - kvaliteta nogometa, klupski uspjesi u Europi, pojedinačna kvaliteta igrača koji nastupaju u toj ligi i sl. Da vas čujem!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača liga u Europi? S obzirom da gledam (i previše , rekli bi neki u mojoj blizini ) 4 od 5 "velikih" onda , kako bi Ćiro peder rekao , utvaram si da mogu ponudit bar minimum objektivnosti.Na prvom mjestu Španjolci. Ako se ide po onoj da je rezultat najvažniji onda je sve jasno. Oni drže i Ligu prvaka i Kup UEFA. Ako se ide po onoj (meni dražoj) gdje se igra najatraktivniji i najbolji nogomet , opet oni. Bez sumnje liga u kojoj je najdominantnija filozofija - važno je zabiti jedan više. Drugi Englezi. Tu istina možda ima malo subjektivnosti , ali liga koja uz takvu "veliku četvorku" i još bar pet u europskim razmjerima jakih klubova to zaslužuje. Najdinamičniji nogomet i po meni za igrače najzahtjevnija liga. Talijani treći. Tek malo ispred Švaba , al čisto na račun stare slave. Uz Inter , Milan (i Juve kad se vrati) tu su još dva-tri respektabilna kluba , sve drugo goli racku. Van liga petice Nizozemci su sigurno najjači. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Najjača liga u Europi? Najjača nogometna liga po mojem mišljenju - Španjolska Složio bi se Ibortom i oko redosljeda ostalih liga.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača liga u Europi? Evo ovako, po mom mišljenju: 1. Španjolska 2. Italija 3. Engleska 4. Francuska 5. Nizozemska 6. Njemačka (MOŽDA - i to jedno veliko možda)
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 05-11-06 u 17:33. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Najjača liga u Europi? Evo ovako...složio bi se sa prva tri mjesta ! A za ostalo ne znam,ne pratim baš te lige...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača liga u Europi? Citat:
Pa po kriterijima koje sam naveo ranije: uspjesi u Europi, kvaliteta nogometa koji se igra u ligi, individualna kvalieteta igrača... Osim Bayerna, u Njemačkoj nema APSOLUTNO NIŠTA što vrijedi nakon one momčadi Borussije Dortmud koja je osvojila Ligu Prvaka (Sammer, Moeller, Chapuissat, Zorc, Kohler...) Igra se grozno, glavne "zvijezde" su im poluproizvodi iz Bjelorusije i Gruzije, naturalizirani Turci i gdjekoji južnoamerikanac koji se nije uspio prodat u Španjolsku i Italiju. A u Francuskoj uz Lyon koji dominira zadnje 3-4 sezone imao si svake sezone drugi klub na prvom mjestu, svake sezone u svakom europskom natjecanju francuski klubovi dođu bar do 1/4 finala... plus toga najviše mladih igrača iz Afrike igra u Francuskoj prije unosne prodaje u neki jaki engleski ili talijanski klub... Osim toga - to je moje mišljenje. Smatram da je Bundesliga stravićčno precijenjena na temelju stare slave, a realna kvaliteta njemačkih ligaških klubova izgubila se već u prvoj polovini 90-tih... Druge jake lige počele su ulijevat nenormalnu lovu u nogomet, a škrti Švabe i dan danas transfer od 2 milijuna eura smatraju rekordnim. Nažalost, ne pratim portugalsku ligu pa ne mogu ocijenit, ali vjerujem da je i portugalska liga jača od njemačke.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-06-06 Lokacija: Varaždin Godina: 26
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjača liga u Europi? U proslosti HSV, Eintracht... Zaboravio si Schalke prije par godina je osvojio Kup Uefe, Werder ti je nadigrao voljeni Juve i nije prosao samo zbog nesrece ali u pravu si... to je tvoje misljenje |
| | |
![]() |
| Tagovi: liga prvaka, nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

) 4 od 5 "velikih" onda , kako bi Ćiro peder rekao , utvaram si da mogu ponudit bar minimum objektivnosti.