| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najljepši stadion! u Sport forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Najljepši stadion! Citat:
![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Najljepši stadion!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši stadion! Citat:
Inače. meni jw dobar Camp Nou, ali i velika većina engleskih stadiona. Generalo govoreći, draži su mi stadioni koji nemaju atletsku stazu oko travnjaka, a engleski stadioni mi se sviđaju jer su asmimetrični, rađeni u fazama a to mi je baš dobro. Osim toga, na svakom engleskom stadionu osjeća se neka posebna atmosfera, koja se čak i na TV vidi. Tu mi je Anfield ZAKON! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Najljepši stadion! barcelona tapeta4.jpg i varteks varteks1.jpg nikako se ne mogu odluciti koji mi je od ova dva ljepsi ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: najljeps i, stadion |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.

, i da bolje je bez atletske staze