| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najveća rivalstva u Sport forumu; Citat: Pravi autor: ponosnipurger Nije neznalica, ak misli drugcije nego ti... Naravno da nije. Ali jest neznalica ako misli ono š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveća rivalstva Naravno da nije. Ali jest neznalica ako misli ono što je napisao. Citat:
Pogrešno misliš, dragi naš Dinamo12
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: najveća rivalstva ja bih izdvojio 2 velika rivalstva... naravno ima ih jos, ali ova 2 su mi onako u vrhu... 1. celtic - rangers ... u pitanju nije samo fudbal, u pitanju je rat na terenu izmedju 2 vere...katolici i protestanti. 2. river - boca .... mislim da ovde nema sta mnogo da se objasnjava...
__________________ N E R A Z Z U R R I |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveća rivalstva gradski rivali : zvezda - partizan glasgow - celtic inter - milan roma - lazio wisla cracow vs cracowia zrinjski - velez spartak moscow - cska moscow levski sofia - cska sofia atletico madrid - real madrid u argentini i brazilu ima pun kurac klubova u jednom gradu tako da je glupo izdvajat jer jer tu skoro svaki tjedan jedan gradski derbi ![]() jebeno je bit taj dan na ulicama ostali derbi : manchester - liverpool ajax - feynoord hajduk vs dinamo vs zvezda vs partizan barca - real juve vs roma vs milan vs inter vs lazio vs sampdoria vs fiorentina olympic marseille - psg benfica - porto
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveća rivalstva FOOTBALL RIVALRIES: LIVERPOOL vs MANCHESTER UNITED Citat:
united-liverpool i sporting benfica http://solskjaer.org/?p=49
__________________ Robson 7 | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.

N E R A Z Z U R R I
pametni znaju