| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najveća rivalstva u Sport forumu; govorim i zbog navijaca i onog sta se desava prije i posle utakmice i to par dana prije tekmi....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: najveća rivalstva govorim i zbog navijaca i onog sta se desava prije i posle utakmice i to par dana prije tekmi....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveća rivalstva Citat:
![]() ovde se dolazi u pratnji oklopnih vozila ali čak nije nito mjerilo najvećeg rivalstva,ovo je sukob različitih kultura/razmišljanja/povijesti/moći ![]() evo možda drugog po meni; olympiakos-panathinaikos ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 01-07-08 u 14:46. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveća rivalstva Derby Milano il film - Milan vs Inter - part 1 Derby Milano il film - Milan vs Inter - part 2
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-08 Lokacija: Catalunya
Poruka: 14
![]() | Re: najveća rivalstva El Clasico - definitivno! to je najveca rivalstva... ....mrznja....osjecam to! al mrznja ne dolazi sama od sebe! Da mrzite nekoga za to morate imati razlog. Za mrznju izmedju Barcelone i Madrida postoji mali mali milion razloga....
__________________ l Catalunya is not Spain !!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: najveća rivalstva sto se tice mrznje, jesil ti kad gledao boca-river, celtic-ranger?? btw spanski navijaci su najlosiji ..ja se ne sjecam kad sam na nekoj utakmici u spaniji vidio gostujuce navijace ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:25.