| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi navijacki pokret u Sport forumu; Dobra je spika skroz, lipo je gledati to iz engleskog kuta.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijacki pokret Dobra je spika skroz, lipo je gledati to iz engleskog kuta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: navijacki pokret Nisu oni ništa luđi,nego su čobani i vole se preseravat DVIJE PORUKE A VEĆ IMAŠ JEDAN GAF ! PRIPAZI NA IZRAŽAVANJE JER NA OVOM FORUMU IMAMO TAKVIH SUSJEDA I VJERUJ MI NISU ČOBANI !!! SMATRAJ OVO UPOZRENJEM I TOPLO TI PREPORUČAM DA PROČITAŠ PRAVILA OVOG FORUMA ! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 15-06-07 u 23:15. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijacki pokret Dokumentarac je odličan. sahasa , ne znam da li je čovjek napisao još nešto osim ovoga što se vidi , ali ako je samo ovo onda je 100% u pravu i nemaš nikakvo pravo da mu dijeliš upozorenja. Prvo govori se o navijačima , a ne o cijelom narodu , drugo ne samo da su u ovom dokumentarcu (a tako je i inače) ispali čobani nego i PIČKE najgore moguće vrste. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: navijacki pokret niti san gleda grobare niti me zanimaju. uvik su bili cobani. vidim da su pokazivali pistolje i nozeve. samo jos jedna potvrda da su debili najvece vrste, a oni sebe nazivaju navijacima ![]() torcida i boysi dobro prikazani. jere dobar, drza se samo torce, a bogdan je moga bit malo suzdrzaniji ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: navijacki pokret Citat:
A sto se tice navijanja tu smo mi brijem bolji,al malo bolji,nemaju oni nista losije atmosfere... Ali da se razumijemo sve je ovo povezano s njihovim stanjem u drzavi...I ne divim se Srbima
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti Zadnji Uredio Dije musper??? : 16-06-07 u 15:03. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: navijacki pokret Neko sa pištoljem za mene nije ni navijač , ni nogometni huligan. On je debil. Gori su od Turaka. Rekao si da ideš na poneko gostovanje. Raspitaj se malo , pitaj stariju ekipu Boysa o srpskom junaštvu. Ako znaš koga iz Torcine ekipe 80-ih pitaj ih za brojnost groblja , a posebno cigana na Poljudu. P.S Jedno im se mora priznati , u pričanju lovačkih nema im na svijetu ravnih. |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: navijacki pokret Citat:
Vi stalno o 80-ima,mi o 90-ima a di smo sad? samo na pricama
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: navijacki pokret Pa tema je navijački pokret,a raspravlja se o dokumentarcu i o tome sam pričao.A oni grobari su presmješni ispali-od onog iz alcatraza koji kaže da su najjači na balkanu,preko preseravanja s pištoljima što nema nikave veze s navijaštvom što kuži svako sa trunkom mozga u glavi,pa do žareta koji se hvali svojim pederlukom.Inače dokumentarac ok |
| | |
![]() |
| Tagovi: navijacki, pokret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:31.