| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Navijanje-atmosfera u Sport forumu; ako ko smisli bolji naslov nek promijeni posto nema nekakve ovakve teme otvaram o navijanju, znaci postavljajte video ili stovec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Navijanje-atmosfera ako ko smisli bolji naslov nek promijeni ![]() posto nema nekakve ovakve teme otvaram o navijanju, znaci postavljajte video ili stovec sa utakmica koje ste bili ili nasli na netu ja cu pocet sa malo starijim snimkama iz engleske The Kop Back in the Day United Singing YNWA vs Liverpool (meni omiljena )United win the Battle of the Fans! Brighton & Hove + Man Utd YNWA
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Navijanje-atmosfera Evo par komada: Panathinaikosovi navijaci pjevaju horto magico. definitivno najbolja verzija od svih, a i tekst je predobar. ovo nije sa utakmice ali nisam uspio nac dobru verziju ove pjesme na utakmici. ali ovo je jedna od najboljih navijackih pjesama. river plateovi navijaci inace. evo i bosanska verzija, koja je takoder dobra. malo srba i zeko: i najjaci video ikad: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Navijanje-atmosfera Evo ona minuta šutnje od vikenda, United vs. City... Ja sam se ježio kad je bilo....a oko stadiona neko ispucava po jednu raketu za svakog stradalog u toj nesreći....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje-atmosfera Evo da ubacim malo od Torcide... Jedna što nije na stadionu: Torcida u Rimu I naravno legendarno...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje-atmosfera od 1:15 do 1:52 torcida - zamisli cili stadion sutku na "znaj da nikad necemo okrenit tebi leda mi..." torcida - hajduce moja prva ljubavi torcida - lambada 00:18 do 00:34 torcida - ove noci biti ce festa delije - ti si samo losa kopija.. delije - ja sam godine delije - napred zvezda le.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: atmosfera, navijaci, navijanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

)

pametni znaju