| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Navijanje-atmosfera u Sport forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje-atmosfera grlo - stopalo ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Navijanje-atmosfera meni jedna stvar nije jasna... zasto smo mi kad igra Hrvatska slozni, zajedno su i BBB i Torcida, i Kohorta, i Armada... i nikad (citaj neki puta) nema prevelikog sranja.. svi su slozni... e onda kad se vrate u Hrvatsku, onda pocinje mrznja izmedu Zg i St... odnosno BBB i Torcide... ne kuzim zasto je to tak... cudne su oni biljke... ![]()
__________________ º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸ ACDC „ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨ ROCKS!! ``°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Navijanje-atmosfera Citat:
Mislim da samo jedan promil pripadnika BBB-a i Torcide zapravo mrzi suprotnu skupinu. Pa nije da su jedni Hrvati, a drugi Srbi ili Slovenci. ![]() A nitko tko se toliko mrzi se ne može tako brzo odmrziti kada prestane sezona i počnu godišnji i odlasci na more ili studentska godina. Mi Hrvati! ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje-atmosfera "Pride of Europe" vs Liverpool in 1979 "Matt Busby's Aces" vs Liverpool '79 "You'll Never Walk AGAIN" vs Liverpool '79
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje-atmosfera Grasshoppers Zurych - Lech Poznań (28.08.2008)
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 8
![]() | Re: Navijanje-atmosfera nenadjebivo <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/47tCjX63a2U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/47tCjX63a2U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
| | |
![]() |
| Tagovi: atmosfera, navijaci, navijanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.