| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Navijanje za hrvatske klubove u Europi u Sport forumu; Rasprave o tome trebaju li svi navijat za Dinamo kada igra u Europi, te zašto trebaju odnosno ne trebaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Navijanje za hrvatske klubove u Europi Rasprave o tome trebaju li svi navijat za Dinamo kada igra u Europi, te zašto trebaju odnosno ne trebaju vode se na nekoliko tema ovdje na nogometnom podforumu. Takvim raspravama totalno se razjebe originali topic, pa sam odlučio otvorit temu posvećenu isključivo tome, tako da se ostali topic-i oslobode takvih diskusija. Dakle, sve što imate za reći o tome, fino napišite ovjde, pa neće biti offtopica. Izvolite!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi Da,da bilo je i pravo vrijeme da se sve silne OT rasprave presele u ovaj topic pa da bude ontopic rasprava. Jedino si još mogao i dodati anketu...Možda bi rezultati bili zanimljivi i poučni... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi Da. Samo ne znam kakve opcije da stavim u anketi... Samo da i ne, ili možda nešto više....
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi ja navijam samo za Hajduka i ne za druge kad igraju u Europi, dapace navijam protiv njih... iznimka Inter-Zvezda, Slaven-Galatasaray uopce me nije briga za tamo neki koeficijent... ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi Ja od hrvatskih klubova kad igraju u europi navijam samo za hajduk, inače u europi navijam za još jedan klub ali on nije iz hrvatske. Što se tiče slavena, rijeke, zagreba.....idr. svejedno mi je dobili ili izgubili. A što se tiče dinama, veselim se svakom porazu "atomskog dinama".
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi mislim da ne tribaju jer je to stvar čistog izbora a i osjećaja... teško da će jedan barcin fan (ako je barca ispala prethodno) navijati za reala dok igra u ligi prvaka samo zato što je ovaj iz španjolske.. nikad! niti pod ikakvim uvjetima nebi za dinamo navija ali ne zato jer ga mrzim ili nešta nego jednostavno jer mi ljubav nije usađena za taj klub..evo sad protiv werdera mi je totalno svejedno ko će dobiti.. malo mi je to glupo i graniči mi s nekakvim patriotizmom..znači postavlja se pitanje dali sam veliki patriot ako navijam za dinamo u europi ne nisam veliki patriot jer dinamo ne poistovjećujem s državom a i u mojim očima Hajduk mi je na prvom mistu taman da se i igra na Čakljušića glavici kup prid 22 babe i 45 ovaca ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi Odlicna ideja da ova tema dobije svoj topic. Buduci da malo hrvatskih klubova igra u europskim ligama i kupovima, i sto je jos gore kratko, treba navijati za sve klubove iz nase lige koji igraju u tim kupovima. To je glavni argument za moje misljenje. Protunavijanju i indiferentnosti nema mijesta!
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi Nekako se u zadnje vrijeme uklapam u onu damfiskovu definiciju simpatizera - ne idem više toliko na utakmice, ali pratim preko TV-a, novina itd. (za one koji ne znaju, radi se o Dinamu). Što se Hajduka tiče, postao sam ravnodušan: ne plačem ako izgubi, niti sam veseo ako pobijedi. To se odnosi i na našu ligu i na strane. Iznima su srpski i slični klubovi, ali u tom slučaju navijam protiv njih, a ne za Hajduk. A što se tiče one blesavosti o patriotizmu, tj. jel veći Hrvat onaj koji navija za Dinamo, Hajduk ili Trojeglavu, o tome mi se uopće neda raspravljat. Jedini za koga smatram da nije patriot je čovjek koji će mi (u ovom kontekstu) reći da ne navija za našu reprezentaciju! Ostalo su gluposti.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Navijanje za hrvatske klubove u Europi totalno san ravnodusan na sve ostale. simpaticno mi je bilo nekidan kad je slaven povea, ali u pravilu opce ne gledam te utakmice. isto priznajem, da dinamo ude u ligu prvaka bija bi ljubomoran. 3 domace utakmice i 3 gostovanja. show na domacim, o gostovanjima rici ne triba trosit... ajmeeee... nama nazalost ostaje jos samo genova pa nazad na livade hajduce zasto si kljast?! |
| | |
![]() |
| Tagovi: europi, hrvatske, klubove, navijanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:31.

uopce me nije briga za tamo neki koeficijent...