| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk u Sport forumu; Recite šta mislite o ovoj odluci suca!!! YouTube - STO HTV ZAMAGLI, GLAS DALMACIJE RAZBISTRI... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk Recite šta mislite o ovoj odluci suca!!! YouTube - STO HTV ZAMAGLI, GLAS DALMACIJE RAZBISTRI |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk @ slay U kojem smislu????????? Mislim dva baluna u igri pola hajdukove momčadi igra na livu, pola na desnu stranu, jer ne znaju koji je pravi balun i onda naravno prime gol, a sudac ništa. Napomena: Sudac je Zagrebčanin!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk ma samo zato što je smiješno, sama ta situacija ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 34
![]() | Re: Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk Moram se složit. To je čista sprdačina, a taj sudac očito ne vidi dobro, jer su mu lopte bile pod nosom! Najtragičnije je što će to proći nekažnjeno. A to što je sudac Zagrepčanin mislim da je manje bitna stvar. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 34
![]() | Re: Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk Al takvih gluposti ima posvuda, i po Europi i svijetu! Ako se sjetite i na svjetskom prvenstvu 3 žuta pa čovjek igra...Sudci su bolje zaštićeni od ličkog medvjeda. I to posvuda! Uzmite u obzir da ako igrač nešto napravi, odmah ide analiza, kazne, povlačenje po novinama, a kad sudac zajebe utakmicu Mateo Beusan kaže da je to slobodno sudačko uvjerenje i nikom ništa! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk Ja stvarno ne vidim nikakvu sumnju(hajduk je 12 bodova ispred;da je izgubio a zagreb pobjedio 9 bodova) Ja stvaro ne vidim dvije lopte u terenu,sve je regularno ![]()
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti |
| | |
![]() |
| Tagovi: pogledajte gol |
« Idealni napadački dvojac naše reprezentacije
|
Intertoto: Hrvatski predstavnik na Albanskog predstavnika »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.