| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Niko Kranjčar - drugi gol za Portsmouth kontra Liverpoola u Sport forumu; Video: VIDEO: Kranjčar zabio za pobjedu Portsmoutha protiv Liverpoola - Sport - Index.hr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar - drugi gol za Portsmouth kontra Liverpoola kakvo primanje lopte! da bar češće ovako zablista.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar - drugi gol za Portsmouth kontra Liverpoola odličan gol...da ima veću minutažu bilo bi ih i više.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Niko Kranjčar - drugi gol za Portsmouth kontra Liverpoola Dobar je Kranjčar, još kad bi mu samo dao više šansi
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,271
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar - drugi gol za Portsmouth kontra Liverpoola Meni se čini da njemu Harry prvo želi poboljšati trkačke mogućnosti i da ga dobro gazi na treningu jer dosta utakmica koje je Niko igrao nije se mogao maknut vjerojatno zbog nametnutog tempa na treningu, a onda opet kad vidimo Niku u reprezentaciji kada ima par laganih treninga pred utakmicu znatno više trči nego prije tako da se meni čini da Harry od njega stvara igrača za iduću sezonu, samo što će mu morati naći drugu poziciju jer na lijevom krilu fantastično igra Taylor(koji se ozljedio pa bi Niko sada moga više igrati).
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar - drugi gol za Portsmouth kontra Liverpoola Citat:
![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: drugi, gol, kontra, kranjcar, liverpoola, niko, portsmouth |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.