| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Niko Kranjčar, igracina! u Sport forumu; Znači svaki put kad je Kranjčar izmjenjen to je zbog umora Ma daj ne pričaj pizdarije CTRL+V... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: niko kranjcar, igracina! Ja sam ga volio jedino kad je bio napadač sa 17/18 godina kad je tek počo igrati, ako se dobro sjećam mislim da je zabio dvicu TŠK-u kad je imo 17 godina Poslije tog je za zaborav, a kako sam tad a počo ić na stadione, još se sjećam povika, MJENJAJ GA, ŠTA SE ŠEĆE.....meni stvarno nije bilo žao kad je otišao ni najmanje, jer on je na kraju te polusezone čak i počeo većinu utakmica na kraju na klupi. Popravio se u Pompeyu valjda.....ali sigurno ne tolko da je među najboljim veznjacima lige. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: niko kranjcar, igracina! niko trenutno igra vrhunski ali ne možeš ga na osnovu par dobro odigranih utakmica svrstavati u vrh. prošle sezone pogledao sam ga par utakmica i bio je teški alibi igrač, ali očito se oslobodio pritiska i počeo dobro igrati.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: niko kranjcar, igracina! Net.hr Citat:
Pri kraju klipa je. Video savshvaoaivhov - dbdbgdbgbabbsbvFB, wfuHFIUSHVISUVH - Dailymotion Share Your Videos
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: niko kranjcar, igracina! Ja govorim za trenutnu formu, i ne svrstavam ga u sami vrh, Nije on ni meni među najboljih 5, ali da je među najboljih 10,15 to sigurno je. Opet napominjem da ovo govorim prema pruženim igrama u zadnjih par kola...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: niko kranjcar, igracina! Moje mišljenje o N.Kranjčaru: dečko ima tehniku, to mislim da svatko priznaje...Ima 'potez', pa čak i udarac... Ali,ali, jednostavno se mora više kretati...naročito u repki...jednostavno su takvi zahtjevi suvrmenog nogometa...mora uložiti više energije u svoju igru...MORA se više kretati... I da, mora popraviti defanzivnu igru... P.S. kao 'uzor' za količinu kretanja na utakmici i defanzivni rad može mu poslužiti Modrić, naročito Modrić u repki... |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: niko kranjcar, igracina! Citat:
pa i Bilić je izjavljiva Koliko je prezadovoljan Kranjčarovim angažmanom u fazi obrane... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk, hns, kranjcar, niko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.

pametni znaju
pa i Bilić je izjavljiva Koliko je prezadovoljan Kranjčarovim angažmanom u fazi obrane...