| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Niko Kranjčar, igracina! u Sport forumu; Citat: Pravi autor: kresola pa to je ono šta šta radi najbolje u repki pa i Bilić je izjavljiva Koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: niko kranjcar, igracina! Citat:
![]() Pa Kranjčar i defanziva ne ide u istu rečenicu... A to što je to Bilić spomenuo može značiti i ovo: na koji je način dosada (ne)sudjelovao u obrani sada je ovo super i ja sam radi toga prezadovoljan! Kužiš?! P.S. I da, defenziva NIJE ono što on radi najboljeu repki! | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: niko kranjcar, igracina! Pa i nije dosad koristio udarac toliko... a i driblinzi su mu češće završavali u protivničkoj obrani... tu i tamo koje dobro dodavanje... ali po meni defanzivno skroz konkretan... nema kapacitet kretanja jednog Modrića, niti kvalitetu (pod ovim mislim: nije taj tip igrača) da uspijeva zatvorit ili otvorit svoju stranu po krilu kao jedan srna (jebiga, zato i igra bliže centru) ali po meni, opet ponavljam u defanzivi skroz dobar |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: niko kranjcar, igracina! Modric je bolji,ali i kranjcar je igrac slicne kvalitete samo se nije jos iskazao,pa zato ne treba ga osporavati
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: niko kranjcar, igracina! Tema u kojoj ne očekujem neke pametne komentare, ali ovo je ipak vrh vrhova: Citat:
Thanks! ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 984
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: niko kranjcar, igracina! Osobno mi je bilo žao kada je Niko iz Dinama otišao u Hajduk, ne zato što je bio dobar ili loš već zato što je on "domaći" dečko, tata mu je legenda kluba.... i tako to. Dok su ga novinari prije par godina dizali u nebesa i uspoređivai sa Kakom - ja sam umirao od smijeha i nisam vjerovao da će on ikada postati nekakva igračina. Niko ponekad da prejebenu loptu, odigra/proigra vrhunski, ali ja i dalje mislim da on nije igračina.... makar mu ja od srca želim da to postane ![]()
__________________ ...ne dam Mamića niti za Abramovića... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07 Lokacija: poljud, sjeveroistok! Godina: 24
Poruka: 364
![]() | Re: niko kranjcar, igracina! pa Modric i Niko nisu isti tipovi igraca, modric je puno bolji kad djeluje iz pozadine, a niko je cista poluspica. oni su jedan sjajan tandem, jos kad se i rakitic pridruzi, imamo vezu za velike stvari!!!
__________________ UVIJEK VJERNI!!!!!! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: niko kranjcar, igracina! Ne postoje glupe teme, samo glupi komentari (i njihovi autori) ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: niko kranjcar, igracina! bas nije tako napisano a i vidim sta je toliko smijesno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk, hns, kranjcar, niko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.

pa i Bilić je izjavljiva Koliko je prezadovoljan Kranjčarovim angažmanom u fazi obrane...