| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Niko Kranjčar u Lyonu u Sport forumu; Evo baš sam jutros na vijestima čuo da je Niko otišao u Lyon da se dogovori oko prelaska u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Evo baš sam jutros na vijestima čuo da je Niko otišao u Lyon da se dogovori oko prelaska u Lyon , cijena je oko 5 milijuna eura a Lyon ga sada hoće jer kažu da će mu nakon Svjetskog Prvenstva cijena jaaaako porasti ! Šta kažeta na ovo ...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | ima puno jeftinijih nacina da se zagrije klupa...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | ja mislim da ide u šoping ![]() tak dugo dok ne cujem da je potpisao ne zelim vise komentirati tu sapunicu ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 04-01-06 u 09:32. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | ako ode sjebat ce si karijeru, prestat ce igrat u prvoj, ispast ce iz reprezentacije i onda ce se godina provlacit i spasavat po nekim ligama u kojima ni zadrti kladionicar ne zna nabrojat 3 kluba..... ali opet, ako ostane u hajduku... jos gore ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Frajer | Nikin prelezak u Lyon najobičnija je patka! ![]() Prenosimo izjavu Gerarda Houlliera: "Mogu vam potvrditi da ni u srijedu, a ni u četvrtak neću imati sastanak s Nikom Kranjčarom i njegovim menadžerima. Što se tiče Nike Kranjčara, mi znamo za njega, ali ne želim javno govoriti zanima li nas on ili ne. Uglavnom, jedno je sigurno, mi s njim nećemo pregovarati u četvrtak, kako su javljali hrvatski mediji." ... dalje nije ni potrebno pisati ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Di će baš u Lyon? Bolje mu je da je malo skromniji i da krene u nekom malo slabijem klubu ili ligi. Ovako se baš nebude naigrao u Lyonu (jednini način da zaigra tamo je da poćne trčati... a to se neće tako brzo desiti.... )
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kranjcar, lyonu, niko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| niko kranjčar u hajduku | Kristijan | Nogomet | 5 | 02-10-07 21:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje