Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça u Sport forumu; Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Piše: Alen Orlić Foto: Duje Klarić SPLIT - Tvrditi za jednog devetogodišnjaka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-07, 08:08   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-10-06
Godina: 22
Poruka: 237
Kit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz mase
Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça

Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça
Piše: Alen Orlić
Foto: Duje Klarić

SPLIT - Tvrditi za jednog devetogodišnjaka da će postati nogometaš svjetske klase možda je presmjelo, posebice ako takva uvjeravanja stižu od njegovih roditelja. Međutim, kad je riječ o obitelji Vlašić, pravoj splitskoj sportskoj dinastiji, onda je sve moguće, pa čak i to da najmlađi brat jedne od najboljih svjetskih atletičarki, Blanke Vlašić, devetogodišnji Nikola jednog dana zaigra u dresu Barcelone.

Hajduk i Barcelona

- Ronaldinho mi je najdraži nogometaš, a navijam za Barcelonu. I Hajduk mi je drag. A kad odrastem volio bih igrati u Barceloni, a prije toga u Hajduku - priznaje Nikola Vlašić, odličan učenik trećeg razreda OŠ Mertojak koji od svojih vršnjaka odskače po nogometnoj vještini u toj mjeri da već igra ravnopravno s dječacima koji su godinu ili dvije stariji od njega.

- Svaki roditelj misli da je njegovo dijete najbolje, međutim znao sam da je pravi biser i prije nego što mi je Zvone Boban, nakon što je pogledao DVD s Nikolinim utakmicama, priznao: ‘Da sam ja kao dijete imao takve karakteristike, postao bih najbolji na svijetu’ - otkrio nam je Joško Vlašić, nekadašnji desetobojac, atletski trener koji je odgojio najbolju hrvatsku atletičarku, a danas se potpuno podredio tome da od Nikole napravi nogometaša svjetske klase.

Nikola je počeo trenirati nogomet s četiri godine, i danas vježba svaki dan, a već na prvi pogled vidi se da ima sve karakteristike osobitog talenta, spretan je s loptom, ima ideju u igri i zadivljujuću sposobnost zabijanja golova. S njim je individualno radio i Zoran Vulić koji mu proriče sjajnu karijeru.

Učenje španjolskog

U današnje vrijeme modernih tehnologija logično je da Nikola ima i svoj DVD s najboljim potezima s utakmica Lige početnika, a ta snimka objavljena na YouTubeu stigla je čak i do trenera slavne Barcelone koji su bili oduševljeni onim što su vidjeli.

Znači li to da će Nikola u bliskoj budućnosti osvanuti na Camp Nou? - pitali smo Vlašića.

- Neće mi biti teško ako budem morao početi učiti španjolski - zagonetno će Joško Vlašić.

Kći u atletiku, a sinovi u košarku i nogomet
Dvadesetčetverogodišnja Blanka Vlašić najstarije je dijete Joška i Venere, koja je također imala sportsku karijeru kao skijaška trkačica. Da su Vlašićevi prava sportska obitelj svjedoči primjer 19-godišnjeg Marina koji se bavi košarkom, i trenutačno je u SAD-u, na sveučilištu u Dallasu gdje je dobio sportsku stipendiju. Marin je trenirao na Gripama, ali su ga ozljede zaustavile na putu do prvog sastava. Od Vlašićevih samo se 13-godišnji Luka ozbiljno ne bavi sportom, nego mu je od lopte draža knjiga. Devetogodišnji Nikola bio je najbrži u svom uzrastu u sprinterskim disciplinama na 60 i 100 metara, ali je njegov izbor - nogomet.
Kit Teler je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 17:06   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,198
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase
Re: Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça

Daj bože da uspije, ali koliko takvih igrača ima u svijetu i čak bolji pa ne uspiju. Znam nekoliko igrača moje godište '79 koji su rasturali u kadetima Hajduka zajedno sa Tudorom i I. Lekom a nisu uspjeli. Tudor i I. Leko nisu im bili ni do koljena. A zašto nisu uspjeli, niz je razloga da sad ne nabrajam.
branja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 15:55   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

ali zapamti da mali ima 8 god. a valja im lažnjake ko lud, a ima i nelos sut!
Furious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 22:15   #4 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika unknown_soldier

Datum registracije: 26-01-07
Poruka: 37
unknown_soldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku unknown_soldier Pošalji poruku preko Skype-a korisniku unknown_soldier

Ista priča kao i sa srpskom verzijom- Nikonom Jevtićem!

Dalek je put do uspjeha, bez volje i rada, a i potrebne sreće- nema ništa.

Tko zna što tom malom može još pasti na pamet.. nije nego počeo živjeti.
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 23:07   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,271
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: unknown_soldier Pogledaj Poruke

Tko zna što tom malom može još pasti na pamet.. nije nego počeo živjeti.
ova zadnja ti je dobra, još mu ja znam ovog starijeg brata koji igra košarku i ako krene njegovim putem neće ga tražit ni Cibalija, a kamoli Barcelona
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 15:30   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-10-06
Godina: 22
Poruka: 237
Kit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: unknown_soldier Pogledaj Poruke

Tocno tako, bilo je mnoooooooogo talenata koji nisu uspjeli u karijeri, prednost malog Nikole je sta odrasta u pravoj sportskoj familiji ka sta su Vlasici...
Kit Teler je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 18:52   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dije musper???

Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
Dije musper??? se izdvaja iz mase

Ma sve super,al kad odraste kad ce imat 15,16 god kad ce vec njegovi vrsnjaci bit puno jaci,puno bolji tehnicari,kada ce puno bolje kuzit igru e onda cemo vidjeti dali ce bit nesto od njega....vec o Barceloni sanja,katastrofa,jedini san bi mu trebao bit Hajduk.....
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 22:45   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ja mu želim sve najbolje, daj Bože da mali uspije...al nekako me strah da zbog sitnih duša i interesa neće biti više od toga, nego priča po novinama.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: barcelona, hajduk, nogomet, ronaldinho, trogir

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113