| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça u Sport forumu; Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Piše: Alen Orlić Foto: Duje Klarić SPLIT - Tvrditi za jednog devetogodišnjaka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 237
![]() ![]() ![]() ![]() | Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Piše: Alen Orlić Foto: Duje Klarić SPLIT - Tvrditi za jednog devetogodišnjaka da će postati nogometaš svjetske klase možda je presmjelo, posebice ako takva uvjeravanja stižu od njegovih roditelja. Međutim, kad je riječ o obitelji Vlašić, pravoj splitskoj sportskoj dinastiji, onda je sve moguće, pa čak i to da najmlađi brat jedne od najboljih svjetskih atletičarki, Blanke Vlašić, devetogodišnji Nikola jednog dana zaigra u dresu Barcelone. ![]() Hajduk i Barcelona - Ronaldinho mi je najdraži nogometaš, a navijam za Barcelonu. I Hajduk mi je drag. A kad odrastem volio bih igrati u Barceloni, a prije toga u Hajduku - priznaje Nikola Vlašić, odličan učenik trećeg razreda OŠ Mertojak koji od svojih vršnjaka odskače po nogometnoj vještini u toj mjeri da već igra ravnopravno s dječacima koji su godinu ili dvije stariji od njega. - Svaki roditelj misli da je njegovo dijete najbolje, međutim znao sam da je pravi biser i prije nego što mi je Zvone Boban, nakon što je pogledao DVD s Nikolinim utakmicama, priznao: ‘Da sam ja kao dijete imao takve karakteristike, postao bih najbolji na svijetu’ - otkrio nam je Joško Vlašić, nekadašnji desetobojac, atletski trener koji je odgojio najbolju hrvatsku atletičarku, a danas se potpuno podredio tome da od Nikole napravi nogometaša svjetske klase. Nikola je počeo trenirati nogomet s četiri godine, i danas vježba svaki dan, a već na prvi pogled vidi se da ima sve karakteristike osobitog talenta, spretan je s loptom, ima ideju u igri i zadivljujuću sposobnost zabijanja golova. S njim je individualno radio i Zoran Vulić koji mu proriče sjajnu karijeru. Učenje španjolskog U današnje vrijeme modernih tehnologija logično je da Nikola ima i svoj DVD s najboljim potezima s utakmica Lige početnika, a ta snimka objavljena na YouTubeu stigla je čak i do trenera slavne Barcelone koji su bili oduševljeni onim što su vidjeli. Znači li to da će Nikola u bliskoj budućnosti osvanuti na Camp Nou? - pitali smo Vlašića. - Neće mi biti teško ako budem morao početi učiti španjolski - zagonetno će Joško Vlašić. Kći u atletiku, a sinovi u košarku i nogomet Dvadesetčetverogodišnja Blanka Vlašić najstarije je dijete Joška i Venere, koja je također imala sportsku karijeru kao skijaška trkačica. Da su Vlašićevi prava sportska obitelj svjedoči primjer 19-godišnjeg Marina koji se bavi košarkom, i trenutačno je u SAD-u, na sveučilištu u Dallasu gdje je dobio sportsku stipendiju. Marin je trenirao na Gripama, ali su ga ozljede zaustavile na putu do prvog sastava. Od Vlašićevih samo se 13-godišnji Luka ozbiljno ne bavi sportom, nego mu je od lopte draža knjiga. Devetogodišnji Nikola bio je najbrži u svom uzrastu u sprinterskim disciplinama na 60 i 100 metara, ali je njegov izbor - nogomet. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Daj bože da uspije, ali koliko takvih igrača ima u svijetu i čak bolji pa ne uspiju. Znam nekoliko igrača moje godište '79 koji su rasturali u kadetima Hajduka zajedno sa Tudorom i I. Lekom a nisu uspjeli. Tudor i I. Leko nisu im bili ni do koljena. A zašto nisu uspjeli, niz je razloga da sad ne nabrajam. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Ista priča kao i sa srpskom verzijom- Nikonom Jevtićem! Dalek je put do uspjeha, bez volje i rada, a i potrebne sreće- nema ništa. Tko zna što tom malom može još pasti na pamet.. nije nego počeo živjeti.
__________________ "Velika je nesreća kad čovjek ne zna što hoće, a prava katastrofa kad ne zna što može." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,271
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça ova zadnja ti je dobra, još mu ja znam ovog starijeg brata koji igra košarku i ako krene njegovim putem neće ga tražit ni Cibalija, a kamoli Barcelona
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 237
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Tocno tako, bilo je mnoooooooogo talenata koji nisu uspjeli u karijeri, prednost malog Nikole je sta odrasta u pravoj sportskoj familiji ka sta su Vlasici... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Ma sve super,al kad odraste kad ce imat 15,16 god kad ce vec njegovi vrsnjaci bit puno jaci,puno bolji tehnicari,kada ce puno bolje kuzit igru e onda cemo vidjeti dali ce bit nesto od njega....vec o Barceloni sanja,katastrofa,jedini san bi mu trebao bit Hajduk.....
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nikola Vlašić - splitskog Ronaldinha prati Barça Ja mu želim sve najbolje, daj Bože da mali uspije...al nekako me strah da zbog sitnih duša i interesa neće biti više od toga, nego priča po novinama. |
| | |
![]() |
| Tagovi: barcelona, hajduk, nogomet, ronaldinho, trogir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.