Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Nogometaši Zadra na korak do Prve HNL u Sport forumu; Drugoplasirana momčad Druge HNL, Zadar, u svojim je Stanovima deklasirala 11-plasiranu momčad Prve HNL, Pulu, s 3:0 u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-07, 14:09   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat
Nogometaši Zadra na korak do Prve HNL

Drugoplasirana momčad Druge HNL, Zadar, u svojim je Stanovima deklasirala 11-plasiranu momčad Prve HNL, Pulu, s 3:0 u utakmici u kojoj su domaćini odigrali besprijekorno, dok su s druge pak strane gosti iz Pule odigrali izuzetno loše.

Domaćini su poveli već u 12. minuti kad je Terkeš glavom pogodio vrata Pule. Do kraja poluvremena nogometaši Zadra su imali još nekoliko prilika za pogodak, no iskoristili su tek jednu na samom kraju prvog poluvremena. Opet je u glavnoj ulozi bio Terkeš koji je presjekao jednu loptu, krenuo prema vrataru Iveši koji ga ruši, te sudac opravdano dosuđuje najstrožu kaznu iz koje je točan bio Župan.

U nastavak utakmice Puljani su krenuli agresivnije jer je bilo jasno da nešto moraju napraviti, ali svi njihovi pokušaji nisu imali nikakvog učinka. Dapače, Zadar je do kraja utakmice uspio povećati svoje vodstvo, i to opet iz jedanaesterca, nakon što je Radas srušio Tadića u 67. minuti, a točan je bio Barnjak.

Pobjedom od 3:0 Zadar je na korak do povratka u Prvu HNL, dok će Pula najvjerojatnije sljedeće sezone igrati u Drugoj HNL jer teško da će u uzvratu uspjeti nadoknaditi rezultatski minus.

Da na ovo dodam da je Svilokos trebao isključiti ivešu kod prvog penala.
FCB
berto11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:18   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase
Re: Nogometaši Zadra na korak do Prve HNL

Jebemu, tak sam se razivcanil kad sam
vidio u novinama vijest, pas mater,
opet ce Zadar bit u 1ligi.... em volim Pulu,
em nemrem smislit n.k.Zadar
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:24   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Meni je drago da konačno imamo 3 dalmatinska kluba u 1.HNL

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 20:28   #4 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dije musper???

Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
Dije musper??? se izdvaja iz mase

meni je drago kaj cemo trpat 3 dalmatinska kluba....
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 21:22   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-08-06
Poruka: 299
sony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono nešto

ja sam digao 1500kn na toj utakmici pošto sam saznao da je tekma dogovorena
sony je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 21:23   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: sony Pogledaj Poruke
ja sam digao 1500kn na toj utakmici pošto sam saznao da je tekma dogovorena
Pula se dogovorila sa Zadrom da ode u 2. HNL

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:29   #7 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Pula se dogovorila sa Zadrom da ode u 2. HNL
lova zeljo
zlatni ključić sva vrata otvara, magarci nisu potrčali prema centru osim kod promjene strana
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:38   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 27
Poruka: 2,020
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Reno Sinovčić je očito odrješia kesu
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:43   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 22
Poruka: 447
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Ajde neka i Zadar uđe u prvu ligu bolji je nego Pula, koja je Hajduku uvik bila zajebana, ovako imamo još jedan "naš" klub u ligi.
Zadar mi je uvik bia drag ko klub i ono kad su dobili Dinama za prvenstvo Hajduka to im se neće nikad zaboravit, zadrani su legende i uvik su bili prijatelji Hajduka i Torcide za razliku od nekih drugih dalmatinaca koji su u kurcu.
Igraj Zadre volimo te mi !!!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:44   #10 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kako je to meni bilo smiješno kad je ispao, Dinamo igrao u ligi za ostanak..dođe Zadar i ovi im utrpaju onako sa stilom 7 komada..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hnl, korak, nogometas i, prve, zadra

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114